Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Ne zha, Cu Chulainn

Wentix456

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ne Zha ważne aby w jej buildzie znajdowały się itemy z krytem gdyż jej ult zadaje obrażenia krytyczne 

Nie wiem czy mam pisać start junglera ale napisze oczywiście bumba mask i Bluestone pendant, potem zbierasz na warior tabi potem dużo zależy od czego czy umiesz już dobrze trafiać swoimi umiejętnościami a jeśli nawet umiesz dobrze to beads i twój ult nie ma miejsca. Tak więc jako drugie polecam Jotun's Wrath 

który zmniejszy cd i dodatkowo zwiększy wartość krytycznego ciosu dzięki  penetracji. Jako trzecie można już polecieć po Deathbringer czyli podstawa dla bogów opartych na krytach. Ja osobiście lubię szybkość ataku więc możesz dać mu jakiegoś  Executioner albo Crusher, który ostatnio stał się moim ulubionym przedmiotem bo łączy wszystko co lubię tylko pasyw trochę słaby ale na twoją postać idealny gdyż twój ult nie powinien służyć tylko do atakowania ale tez do ucieczki więc te kilka sekund zawsze umożliwi Ci ucieczkę. Dalej Rage, który zwiększy szanse na krytyka ze zwykłych hitów. No i ostatni na rankedach bym wziął jakiś armor a na zwykłym conq to Hydra's Lament który przy odrobine szczęścia i po użyciu skila może zabierać i pół hp postacią na midzie. 

Cu Chulainem nie grałem zbytnio dużo ale są na pewno item który musi on mieć jest to Gladiator's Shield który idealnie działa z nim może on nie ma many ale z powodu że ma on łącznie 7 umiejętności to oznacza że własnie tyle efekt tego itemku zadziała. Ale przed tym standardowo budujesz warior tabi. Trzeci item zależy od twojego przeciwnika jeżeli to inny warior to protekcje fizyczną częto widziałem u X Cu że budują Mystcal Mail co dobrze działa z 2 i powiem że Mystical i Vent Anger umią razem zadać trochę dmg xd. A jeśli za przeciwnika masz magiczną postać to Bulwark of Hope a jeśli naprzeciw jest magiczny ktory się leczy to Pestlence. Na 4 również prot zależny od drużyny przeciwnej głównie Spirit Robe albo Hide of the Urchin(szczególnie polecam bo mana zamieni się na życie) 5 Breastplate of Valor również zamini mane na hp a cd dla postaci z tyloma umkami jest dosyć ważne no i po sprzedanym Buestone Pendant to Jotun's Wrath(ale wtedy nie kupuj Spirit Robe bo będziesz miał ponad maksem CD).  

Tak bym ja to widział.

Opublikowano
28 minut temu, Lukora napisał:

Ne Zha ważne aby w jej buildzie znajdowały się itemy z krytem gdyż jej ult zadaje obrażenia krytyczne 

52mgt2wlxfaz.gif

30 minut temu, Lukora napisał:

Ja osobiście lubię szybkość ataku więc możesz dać mu jakiegoś  Executioner albo Crusher, 

Executioner nie pasuje mi tu jak cholera. Imo jak już procentowa penetracja, to Titan's Bane. Z całą resztą się zgadzam. 

QtiV6xY.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...