Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 18 - czy gra zadziała na moim komputerze?

Dexter_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Niedawno dostałem FIFE18 :). Problemem jest,że nie wiem czy na moim laptopie pójdzie w tych min.30FPS.Nie sprawdzałem sam czy będzie płynnie działać, ponieważ waży 50GB a pobranie tego zajmie dość sporo czasu.Liczę na Waszą pomoc bo nie mogę się doczekać odpalenia gry.

Mój PC:

System:Win7 64-bit

Procesor:AMD A4-3300M APU with Radeon 2 CPU,~1.9GHz

Pamięć: 4096 MB RAM

DirectX 11

Grafika:AMD Radeon HD 6480G

Za wszelkie błędy z mojej strony przepraszam!

Opublikowano

Minimum Specification 

CPU: Intel i3 6300T or equivalent benchmark (5,199) - Intel i3 4340 (5,226), and Intel i3 4350 (5,302) as alternatives.
AMD equivalent is AMD Athlon X4 870K (5,219) - AMD FX-4350 (5,272) and FX-4330 (5,297) as alternatives.
RAM: 8GB
Hard Drive Space Required: 50.0 GB
Minimum Supported Video Cards: NVidia GeForce GTX 660 (4,116) 2GB or equivalent * AMD equivalent is Radeon RX 460 (4,218)/R9 270 (4,258)/R7 370 (4,258)
DirectX: 12

Opublikowano

To lipa jak nie pójdzie...Prezent będzie musiał się kurzyć aż do zarobienia na nowego PC(a właśnie,polecicie jakiś tani i dobry PC,na którym ta FIFA by płynnie działała?Do 2500zł)

Opublikowano
2 godziny temu, Dexter_PL napisał:

To lipa jak nie pójdzie...Prezent będzie musiał się kurzyć aż do zarobienia na nowego PC(a właśnie,polecicie jakiś tani i dobry PC,na którym ta FIFA by płynnie działała?Do 2500zł)

Napisz w tym dziale, pamiętaj o zastosowaniu się do wzoru. W sumie, przed założeniem nowego tematu zajrzyj również tutaj: http://www.fanboy.pl/technologicznie/zestawy-komputerowe-dla-graczy-grudzien-2017/

• 8 miesięcy temu...
  • Adder. zmienił(a) tytuł na FIFA 18 - czy gra zadziała na moim komputerze?
  • Adder. zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...