Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam załogi promu

_Piotr_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, postanowiłem założyć swój własny serwer TeamSpeak3 i przełożyć swoje doświadczenie w coś co nie padnie z dnia na dzień. Jak wiecie, samemu nic się nie osiągnie dlatego też poszukuję kilku/kilkunastu osób, które pomogą mi właśnie w tym. TeamSpeak jest skonfigurowany i podpięty pod bota lecz jeszcze jest kilka rzeczy do poprawy jak i do podpięcia w bocie ale to z czasem :) Aktualnie jest już Nas kilku lecz potrzeba wiele więcej, dodatkowo zgranej ekipy by wszystko chodziło jak w zegarku. Tak więc może przejdę do końcowej części, a więc kogo szukam:

- Opiekun idola (Osoba będzie organizowała konkurs wraz z jego nagraniem, będzie wrzucane na nasz kanał na YouTube)
- Opiekun tyralni (To samo co wyżej)
- Opiekun konkursu graficznego (Up)
- Opiekun dzwonienia dla beki (Popatrz wyżej)
- Dj (osoby które będą organizować co jakiś czas pokaz swych umiejętności na wyznaczonych kanałach, jedna z tych osób po jakimś czasie zostanie koordynatorem DJ)
- Administracja (Na naszym serwerze jest większość zautomatyzowana lecz jak wiecie, team jest potrzebny choćby po to by pomagać użytkownikom mniej zaznajomionym z TS3 czy też proponowaniem co można ulepszyć)

Tak więc widzicie, chcę aby się zaczęło dziać na TS'ie :) Tak więc zapraszam do kontaktu.

GG: 43699580

Opublikowano

Napisałem na GG więc zobaczymy jak się współpraca rozwinie ( o ile do niej dojdzie :D )

╔═▣◎▣═══ SILENCE ═══▣◎▣═╗
» Cień ostrza. Cisza przed burzą. «
☯ Wojownik starego świata ☯

⛩️Droga bushido ⛩️

Szept nocy... znikam, zanim mnie zauważysz.

════════════════════════

1.gif

Opublikowano

Serwer prawie gotowy, jeszcze automatyczną strefę VIP mam do zrobienia i ruszamy z reklamą oraz rekrutacją na całego.

Dodatkowo szukam kogoś kto byłby chętny zająć się forum na silniku IPS które już jest postawione :)

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

5. Jeśli możemy odświeżać własne tematy co 24 godziny to od teraz w tym celu używamy przycisku znajdującego się pod tematem. Odświeżanie wątku za pomocą posta będzie karane. Kara 3 pkt.

Przycisk wrócił, proszę się stosować do zasady.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

14. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...