Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pilnie potrzebna rada

Renegat69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jaką 8mke warto kupić że jest promocja a mi się troche golda na wpadało to chętnie zakupie coś dobrego
lubię grać na wieże i pojazd musi być mobilny im bardziej tym lepiej
zarabianie odkładam na drugi plan najważniejszy fun z gry i rozwałki

Opublikowano

Lowe glownie gra sie na wieze bo garnek ma nisko ustawiony albo t34 ale tu latwiej go przebig od strony wiezy ale znacznie polecam lowe bo tak ciezko jest ;<

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

ogólnie wybrałem t26e4 świetny czołg dinga co nie miara tylko trzeba umieć nim grać zarabiarka z tego niezła tylko ta mobilność gorsza niż w is-3 

Opublikowano

Bardziej imo byłbyś zadowolony z lwa. Superpershing odbija, ale przeciwko botom najczęściej, przecież masz weakspot na górnej płycie + garnek.

Poczytałem trochę wypowiedzi osób (nie mam go), które nim grają i:

Cytat

SP is still a beast when top tier. As most still don't go for the roof weakspots. But if there is one player with more then a grain of salt between the ear, he will shoot you there. It's cheap as chips on ammo, it's more viable in the armor department then before. Pen buff made it less RNG with AP vs say IS-3. But tier 9 tanks can still pen it most spots. And high HEAT pen shells from tier 9 guns can still eat past the shields if they hit the right spot on the smaller gaps.

It's basically down to if you want the alpha and high shell velocity or armor and generally reliable gun "after the buff" of the two you did mention. SP is still the go to tank for me for tier 8 income. Always have been. Tho I don't own the French M4 to comment on that to much.

W skrócie bestia, ale topce, ale jak ktoś ma mózg to z może superpershinga zrobić sito. 

Cytat

Armor - isnt than good , alot of weak spots , even a tomato knows where to shoot , its an old tank
GUN - Bad accuracy for such alpha , also very bad dpm for such alpha. 1756dpm with 240 alpha , lol! IS6 2000dpm with 390 alpha(no russian bias) , penetration AP is not bad , APCR is great.
Mobility - its slugish , even kv4 can go faster, your max speed is 40km/h but you never reach it on flat ground, mostly 30-32km/h

Chciałeś mobilności, przy 500 koniach i 50,5 t masz jedynie 9.89 na tonę, a ciężki lew ma 8.89... więc nie można nazwać go mobilnym.

Reasumując, kupiłeś czołg dla ogarniętych graczy, jak nim jesteś to będzie szło Ci dobrze, no ale jak się dopiero uczysz to mogą być problemy.

Opublikowano
Dnia 26.12.2017 o 12:36, Xenodium napisał:

Bardziej imo byłbyś zadowolony z lwa. Superpershing odbija, ale przeciwko botom najczęściej, przecież masz weakspot na górnej płycie + garnek.

Poczytałem trochę wypowiedzi osób (nie mam go), które nim grają i:

W skrócie bestia, ale topce, ale jak ktoś ma mózg to z może superpershinga zrobić sito. 

Chciałeś mobilności, przy 500 koniach i 50,5 t masz jedynie 9.89 na tonę, a ciężki lew ma 8.89... więc nie można nazwać go mobilnym.

Reasumując, kupiłeś czołg dla ogarniętych graczy, jak nim jesteś to będzie szło Ci dobrze, no ale jak się dopiero uczysz to mogą być problemy.

tzn jak już jestem wkurzony to popełniam głupie błędy których ten czołg nie wybacza co do lwa to słabe opuszczanie działa 
i zgadzam się w zupełności że jak trafisz na dobrego gracza to możesz mieć ciężko i jeszcze te cholerne słabe punkty jak grasz przeciwko aimbotowi chujowi bez skila  to leżysz ile razy było że ktoś z 300m trafił w karabin na płycie no pozdro nie wykonalne i ten czołg musi mieć też dobre mapy żeby dało rade ale ja tam nawet przy słabszych bitwach robie nim średnio 1,5k uszkodzeń co jest dosyć łatwe do osiągnięcia 
Ps zgadzam się na topce robi robote super ale na 9 już tak lekko nie jest 

Opublikowano
Dnia 25.12.2017 o 22:26, zxkalen napisał:

Lowe glownie gra sie na wieze bo garnek ma nisko ustawiony albo t34 ale tu latwiej go przebig od strony wiezy ale znacznie polecam lowe bo tak ciezko jest ;<

Z serii nie znam się, a się wypowiem? Lowe oraz T34 to już dawno w tej grze przeżytek.

SP fajnie się gra na złocie. Na koncie premium można lajtowo zarabiać. Przede wszystkich musisz ciągle tańczyć (jeździć do przodu, do tyłu i kręcić wieżą), by uniknąć przebijania się wieże.
Pooglądaj jakieś epickie bitwy na YT to zobaczysz o co chodzi.

Opublikowano
19 godzin temu, kYRA. napisał:

Z serii nie znam się, a się wypowiem? Lowe oraz T34 to już dawno w tej grze przeżytek.

SP fajnie się gra na złocie. Na koncie premium można lajtowo zarabiać. Przede wszystkich musisz ciągle tańczyć (jeździć do przodu, do tyłu i kręcić wieżą), by uniknąć przebijania się wieże.
Pooglądaj jakieś epickie bitwy na YT to zobaczysz o co chodzi.

Co do Lowe to zxkalen  ma racje, Lowe to przede wszystkim gra na wieże. Bardzo dobra depresja działa i niewidoczny właz dowódcy sprawia że pod górkę wieża jest nie do przebicia od przodu. To jest najbardziej polecana premka z golda w WoT.

SuperPershingiem kręcić wieżą na boki ? Z tego co mi wiadomo Pers ma po bokach wieży pancerz warstwowy który jest przebijany przez 6 tiery. Więc za dużo się nie pokręcisz .

Zdecydowanie polecam Lowe dla początkującego gracza.

Opublikowano
1 godzinę temu, Bajezyd napisał:

Co do Lowe to zxkalen  ma racje, Lowe to przede wszystkim gra na wieże. Bardzo dobra depresja działa i niewidoczny właz dowódcy sprawia że pod górkę wieża jest nie do przebicia od przodu. To jest najbardziej polecana premka z golda w WoT.

SuperPershingiem kręcić wieżą na boki ? Z tego co mi wiadomo Pers ma po bokach wieży pancerz warstwowy który jest przebijany przez 6 tiery. Więc za dużo się nie pokręcisz .

Zdecydowanie polecam Lowe dla początkującego gracza.

Ale głupoty opowiadasz, że szok. Lew, który gra na wieże jest tak czy siak do przebicia, a wystarczy wiedzieć gdzie. Odnośnie SP chodziło mi bardziej o tańczenie. 
Lew nadaje się jedynie do sprzedania za kredyty, bo jest wolny, ma bardzo średniawy pancerz i w dodatku jego działo to komedia (nie licząc celności).

Nie wiem przez kogo ten czołg premium jest polecany, ale chyba przez graczy, którzy mają maksymalnie 1k wn8. xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...