Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft Win10 Edition "Odblokuj pełną wersję"

Dawid_F

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Pobrałem Minecraft na telefon i działa świetnie. Pomyślałem, że kupię też wersję Win10 i tak zrobiłem.

Włączam wersję na PC i w menu widzę napis "Odblokuj pełną wersję gry", gdy klikam na niego wyskakuje kolejne okienko z tekstem "Posiadasz już tą wersję".

Dodatkowo, Win10 nie posiada zakładki z serwerami jak na telefonie czy muszę mieć pełną wersję którą mam?

Opublikowano

Wersja Win10 ma zakładkę serwerami tylko na początku naciśnij "Graj". A na drugi problem nwm co poradzić.

...

Opublikowano
1 godzinę temu, #Butipsal napisał:

Wersja Win10 ma zakładkę serwerami tylko na początku naciśnij "Graj". A na drugi problem nwm co poradzić.

To wiem ale Windows czyta mojego MC jako próbną wersję i nie mogę skorzystać z multiplayera. Spróbuję to jakoś naprawić.

Problem rozwiązany, wystarczyło odinstalować i zainstalować MC Win10.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mogłeś kupić wersje java. Jest dużo lepsza i więcej osób ją ma więc jest sprawdzona. I na dodatek interfejs w win10 jest taki nie minecraftowy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...