Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki Hosting

NemiYT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam Hostingu np. VPS żeby postawić serwery: BungeeCord(1), Spigot(1),Bukkit(3) i żeby potem ich więcej dodawać bo mam zamiar zrobic cos w stylu Hypixel (Czyli BungeeCord i polaczone kilka serwerow z mini gierkami i roznymi trybami) tylko zeby to byl dobry VPS nie jak go kupie to ze po kilku miesiacach-latach bede musial zmienic bo bedzie za slaby na zbyt duza ilosc serwerow (Teraz takie pytanie: czy VPS da rade utrzymac chociażby 4 serwery xD?)

Jeste pomocny ( ͡° ͜ʖ ͡° )

ale nie zawsze ( ͡° ͜ʖ ͡° )

Opublikowano

To teraz pytanie co lepsze OVH czy lvlup? *zalezy na jakości (zeby nie bylo lagow) i zeby utrzymalo duzo serwerow (bez problemu)*

Opublikowano
5 godzin temu, NemiYT napisał:

To teraz pytanie co lepsze OVH czy lvlup? *zalezy na jakości (zeby nie bylo lagow) i zeby utrzymalo duzo serwerow (bez problemu)*

Nie ma różnicy ponieważ lvl up ma dedyki z OVH. Jeżeli wybierzesz takie same specyfikacje to wychodzi na to samo.

Opublikowano

a jaką oferte np. na OVH wybrać? Nie znam się zbytnio na VPS/Dedykach

Opublikowano

Ludzi przewiduje ok. 2-3k (albo i więcej serwer będzie angielski więc pewnie będzie dużo osob)

Opublikowano

a zna ktoś może hosting "Scaleway" i czy jest dobry xD?

Opublikowano

to lepiej kimsufi dedyka se kup, a co do maszyn to wiekszość tak robi

5597614610945701113729.jpeg

hit-games.eu Portal o grach mmo i nie tylko

Opublikowano

a jest jakis hosting dedyków/vps gdzie mozna placic PSC? bo nie potrzebna mi karta (a raczej mi się nie chce jej zakladac)

Opublikowano

Polecam VPS'y z TitanAxe. VPS'y z LVLUP są bardzo słabe, sam się o tym przekonałem.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Hah niby lvlup bierze vpsy z ovh ale czy nie lepiej jest mieć vps z firmy które bezpośrednio wynajmuje dedyki? OVH jest światową firmą, stoją na niej serwery takie jak CraftCore. Więc OVH.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...