Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje sposobu na boty

Lek na ból D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich bardzo serdecznie :D

Od jakiegoś czasu mam problem z jakimiś niewyżytymi właścicielami pewnego ts'a, którego nazwę odkryjecie na screenach. Osoba ta w ciągu kilku sekund potrafi zapełnić serwer botami, każdy taki bot posiada inne UID. Łączy ich jedynie adres ip, niestety mimo blokowania adresów ciągle pojawiają się następne. Czy ktoś ma jakiś sposób na zablokowanie tego?

Adresów ip nie zamazuje celowo. Powody raczej są oczywiste. Osoba, która "bawi" się w ten sposób musi się liczyć z tym, że jest to zachowanie nie odpowiednie.

11jN01EwSM6CFvHjI1e8HA.png

SjHuZsoLSYWziRxU5UBkUw.png

sgUUZXFuQTaZHO4Y1Dt-Vw.png

aPJL4S68QvO7051hiQPVcg.png

zniBlRJpR5ixQ9AoLUkdyQ.png

Opublikowano

Możesz zwiększyć "Needed Security Level" w zakładce "Security", ale jednocześnie wymusisz generowanie dodatkowych leveli u innych użytkowników, którzy prawdopodobnie nawet nie będą wiedzieli po co to jest.

Opublikowano

Jest to bot z pewnego forum, sam go mam na kompie ;d i adres zawsze jest ten sam, po banie po prostu zmieniają i  wchodzi na vpn'a dlatego wchodzą ponownie. Edytuj wirtualny serwer i masz tam zakładkę anty-flood, zmień na niższe wartości te 3 punkty które tam są i usuń permisję użytkownikowi anty-flood. Deafultowo jej nikt nie ma, ale nie wiem co masz za serwer dlatego zobacz czy client ma anty-flood w permisjach 

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano

Nwm ile, ale jak będzie zero to może nawet nikt nie wejdzie. Nie znam się na tym, tam trzeba strzelać by dobrze ustawić ja mam 5,100,200

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano
59 minut temu, muchomor321 napisał:

Nwm ile, ale jak będzie zero to może nawet nikt nie wejdzie. Nie znam się na tym, tam trzeba strzelać by dobrze ustawić ja mam 5,100,200

Sprawdz pw :P

W sumie spoko zabawka taki bot ;D

http://i63.tinypic.com/s4mjqf.png

SZALONY

CO TAM ODRAZU E-SPORTU?

JEZEL WIDZISZ TEN POST I CI POMÓGŁ ZOSTAW SERDUSZKO DLA MNIE !

Opublikowano

Ja też mam problem ogólnie...

Gdy wchodzi ten bot na serwer to z automatu sinusboty dropie a jak wbijałem na pewnego ts botami to nie wywalało im ale na innych wywala...

od czego to zależy?

Opublikowano
3 godziny temu, √єєση napisał:

Ja też mam problem ogólnie...

Gdy wchodzi ten bot na serwer to z automatu sinusboty dropie a jak wbijałem na pewnego ts botami to nie wywalało im ale na innych wywala...

od czego to zależy?

Mam też taki sam problem jak ty

Podpinam się pod pytanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...