Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Csro Darmowy Bot

PanPurtoszPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak się interesujesz trochę światem Silkroada xD to byś wiedział że CSRO wprowadza własnego bota wbudowanego już w grę czyli krótko mówiąc CSRO zalegalizowało bota.

Jak jesteś tym zainteresowany daj znać na PM to ci wyśle link z tym updatem na temat bota.

Opublikowano

Ziembru, widzę że swiatem silka to ty sie znasz jak malo kto...

Po1 Nie może csro wbudowac w clienta bota bo prawa do plikow ma jomax tylko on moze je zmieniac, a csro jest cimo

Po2 Ten bot jest w faze testow i bedzie platny wiec sie netyczy tematu.

A do autora zanim napiszesz temat opcja szukaj, a bynajmniej popatrz na forum- tematy podczepione.

PS mam nadzieje ze niebedziesz grał na csro, a przynajmniej na moim serwerze

Opublikowano

Chcialem sie was zapytac ktory bot do csro (darmowy) sprawuje sie najlepiej? Albo ktory dziala aktualnie ;]

Wiem że działa Butterfly bo sam ostatnio sprawdzałem, jest podpięty jak coś.

Opublikowano

XkonedX , jak zakladalem ten temamt mialem nadzieje ze ktos poda mi jakiegos bota co ogarnia a butterfly srednio bo nie ma dopracowane auto-grab. Szukalem juz i znalazlem pare ale w wiekszosci wirusy maja albo nie dzialaja.. I specjalnie dla ciebie bede gral na wszystkich serwarach ;]

Pomogłem, daj 5 ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...