Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki hosting minecraft jest najlepszy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam ci enderchest.

Lecz sam uzywam lvlup.pro , Maszyne Vps. Trudne, lecz dobre. Ale Proponuje ci Oczywiscie enderchesta.

Szukam dobrego Programu do zmiany IP!

Prosze pisac na PW!

Opublikowano

Enderchest jest dla mniejszych serwerów... Jeżeli chcesz 150 graczy to polecam ci:
1. VPS z LvlUP
2. Tani vps z OVH (LvlUP ma maszyny z OVH więc wychodzi prawie na to samo, lecz w LvlUP masz darmową domenę.)
3. Hosting na CraftHost (Oferta Emerald, 10gb ram 30zł miesięcznie, nie musisz stawiać serwera, masz od razu gotowy z dostępem do ftp.)

Opublikowano
8 godzin temu, Blackovskyy napisał:

3. Hosting na CraftHost (Oferta Emerald, 10gb ram 30zł miesięcznie, nie musisz stawiać serwera, masz od razu gotowy z dostępem do ftp.)

Możesz dać linka do 10gb serwera za 30zl xD ? Bo go nie widze ;) Chyba, ze pomyliles ram z pojemnością dysku ;)

Opublikowano

Mogę chętnie pomóc, oferuje hostingi, otwieram hostingi pod MC jak coś daj zać mam za 10 10 GB 

5597614610945701113729.jpeg

hit-games.eu Portal o grach mmo i nie tylko

Opublikowano
12 godzin temu, wojtek333955 napisał:

Możesz dać linka do 10gb serwera za 30zl xD ? Bo go nie widze ;) Chyba, ze pomyliles ram z pojemnością dysku ;)

https://crafthost.pl/offer.php

Tak, pomyliłem się. Jednakże RAM wynosi 16gb czyli jeszcze lepiej. Chyba dobrze? :D

Opublikowano
8 godzin temu, wojtek333955 napisał:

Widzisz sens brania innego rodzaju serwera jak nie vps poza tym 16gb ram gdzie xD ?

VPS'y są lepsze bo możesz postawić co chcesz. Serwer mc, ts3, skrzynkę pocztową itp. Pozdrawiam ;)

Opublikowano
17 godzin temu, wojtek333955 napisał:

Czytaj ze zrozumieniem xD

Mój błąd, możesz wziąć serwer z Pukawki jednakże ja najbardziej polecam: Hosting- Crafthost a VPS- OVH, LvLUP. Pozdrawiam :)

Opublikowano
Co do enderchestu znam kilka serwerów z tego hostingu i naprawdę przy dużej ilości graczy serwer zdycha lagi w cholerę
Spróbuje pukawke jeśli będą lagi przenoszę się na serwer vps
Co do innych hostingów co pisaliście np crafthost nie jestem przekonany ale dzięki za wszystkie komentarze
Opublikowano

Moim zdaniem jeśli o  hostingach MC mowa, (a nie żadnych VPS, bo nie o to pytał autor tematu) to zdecydowanie TitanAXE.

Grands Gerther Givenchex

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
20 godzin temu, MineHost napisał:

Zapraszamy do zapoznania się z ofertą MineHost.pl. 

Pisałem to już w jednym poście więc przekopuje.

Nwm robicie "hosting" na Inkubatorach to jeszcze może być ale. Płatności przelewy i smsy są na osobę prywatną paypala nie chce mi się sprawdzać. Domena na osobę prywatną. Ani domena ani płatności nie mają nic wspólnego z AIP. I jeszcze to Certyfikat SSL na Lets Encrypt. Nie wiem 

tJmAU7ZJTJuQTRwxm09IZA.png

Nie wiem co próbujecie osiągnąć taką "firmą" ale aktualnie jest to nielegalnie zrobione i zostało już zgłoszone do waszego opiekuna AIP.

Co do hostingu dla mniej zaawansowanych to titanaxe będzie okej. Jeżeli chcesz mieć wszystko "swoje" to wybierze ofertę dedykowaną https://www.soyoustart.com/pl/serwery-game/
Lub VPS od OVH

• 2 lata później...
Opublikowano
Dnia 29.12.2017 o 17:28, minecraftSK napisał:
Co do enderchestu znam kilka serwerów z tego hostingu i naprawdę przy dużej ilości graczy serwer zdycha lagi w cholerę
Spróbuje pukawke jeśli będą lagi przenoszę się na serwer vps
Co do innych hostingów co pisaliście np crafthost nie jestem przekonany ale dzięki za wszystkie komentarze

Ja wybieram enderchest a co do pukawka to największy śmieć jaki istnieje

Dnia 22.12.2017 o 12:53, Blackovskyy napisał:

Enderchest jest dla mniejszych serwerów... Jeżeli chcesz 150 graczy to polecam ci:
1. VPS z LvlUP
2. Tani vps z OVH (LvlUP ma maszyny z OVH więc wychodzi prawie na to samo, lecz w LvlUP masz darmową domenę.)

😡

Dnia 29.12.2017 o 23:20, karagrod napisał:

pukawka

Tego śmiecia?

Dnia 17.12.2017 o 19:29, Cyber995 napisał:

Dużo osób wybiera Pukawkę lecz ja ci polecam osobiście enderchest..

Pozdrawiam!

Ja też polecam enderchest

Ja ci osobiście polecam enderchest, bo ma super oferty vanilla, starter, professional i bedrock. Vanilla jest bardziej dla znajomych, starter dla początkujących twórców serwerów minecraft, professional dla zaawansowanych twórców serwerów minecraft a bedrock to dla tych co grają na wersji pocket edition w sumie co więcej mówić po prostu sprawdź na stronie!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...