Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki Td na dalsza...

zxkalen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem bo zaczałem grac teraz sporo td... i jaki polecacie do cw,klanowek i misji ;3 oraz czy warto isc dalej w type japonskie ;/?

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Japońskie HT są cały czas na topie. 

Polecam szwedzką linię niszczycieli. Dobre kamo, super penetracja i szybkostrzelność. mobilność. Wadą jest zdecydowanie pancerz.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Dnia 19.12.2017 o 12:13, Bajezyd napisał:

Japońskie HT są cały czas na topie. 

Polecam szwedzką linię niszczycieli. Dobre kamo, super penetracja i szybkostrzelność. mobilność. Wadą jest zdecydowanie pancerz.

Zapomniałeś wspomnieć o trybie oblężniczym i jazdy który może przystworzyć nowym graczom wiele problemu

Trybie ostrzału* xD

Projekt upadł.

Opublikowano
18 godzin temu, JJ4U™ napisał:

Zapomniałeś wspomnieć o trybie oblężniczym i jazdy który może przystworzyć nowym graczom wiele problemu

Mam nadzieję że Cię nie urażę poprawkami. Tryb ostrzału się to zwie dokładnie. 

Czy ja wiem czy to jest wada, w tym trybie możesz się obracać wokół własnej osi pozostając nie wykrytym. Siatka jest nadal aktywna więc kamuflaż jest bardzo dobry. Fakt przełączenie trwa od 2 do 1.3 sek co może skutkować szybszą śmiercią. Są plusy i minusy tego trybu.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Jeżeli to aktualne, to Ci powiem.

Zależy jaką rolę grasz w klanie. Jeżeli grasz defensywnie to polecam Jagdpanzer E100, a jeżeli trochę bardziej ofensywnie to Foch albo jego następca

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...