Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Medium] Kowal/Podziemia ~SFgame Ultra~

Alexss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hexelqh.png

Witaj w prezentacji prywatnego serwera SFGame!

Dnia 2018/05/06 mieliśmy większą aktualizacje, a do tego, że nasz stary serwer został baaardzo zaspamiony botami przez jakąś osobę, postanowiliśmy otworzyć od nowa serwer na nowszych plikach. Są one ociupinkę zmienione, da się na nich pograć. 

Stan konta po rejestracji

30.000 Grzybków

10.000 Złota

10.000 Klepsydr

Aby na serwerze nie wbijano zbyt szybko tysięcznych leveli zmieniliśmy również zdobywanie expa z questów w karczmie na mniejsze.

Nielimitowane picie piw też jest!

Co tydzień również będziemy odpalać różne wydarzenia.

Pomyślałem też, że zmienimy troszeczkę szablon gry, aby nie był on taki sam jak na prawie innych serwerach sfgame.

eyhsRjU.jpg

Zmieniono też czat globalny. Od teraz obsługiwany jest on przez serwis shoutboxy.pl, jakoś na shoutboxach jest więcej funkcji :v

No... Oraz zmieniliśmy hosting serwera na 5v.pl.

Posiadamy tutaj kowala, podziemia i tym podobne. (Bez Hogwartu i nowej klasy, one zostaną dodane w późniejszym czasie, jak jakieś z nimi pliki ujrzą światło dzienne ^^)

Wszelkie problemy zgłaszajcie do gracza Error404

No i najważniejsze...

LINCZEK DO SERWERA: http://s1-ultra-sfgame.5v.pl

Mamy nadzieję, że nas odwiedzisz :12_slight_smile:

Opublikowano
19 minut temu, kakuzu800 napisał:

nawet niedziała ;p  nieznany błąd i sprawy techniczne pozdro :) reklama jak nawet serwer nie zrobiony xD

Screen po edicie:

sghaked.jpg

lel, mi działo xD 

Opublikowano
4 minuty temu, Alexss napisał:

Polecam adblocka 

Lel u mnie na serwie nie było reklam na 7m.pl polecam index.php z alesia.7m.pl :D i zniknie reklama :P 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Wracamy po dłuższej przerwie do żywych :ninja:

W najbliższych dniach aktualizacja prezentacji jak i dodanie paru nowości do serwera.

Opublikowano
20 godzin temu, Alexss napisał:

Wracamy po dłuższej przerwie do żywych :ninja:

W najbliższych dniach aktualizacja prezentacji jak i dodanie paru nowości do serwera.

Lepsze pliki latają po forum a ty używasz jakiś z petami xD 

Opublikowano
1 godzinę temu, lujek1232 napisał:

Lepsze pliki latają po forum a ty używasz jakiś z petami xD 

Kiedyś ogarnie się i te lepsze pliki. Na tą chwilę zostanę przy tych, przy których jestem:v

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mam drobne problemy z serwerem, do tej niedzieli powinno zostać wszystko naprawione. 

Sorcia za problemy 

Opublikowano

Serwer jest już ponownie online. 

Już zaczynam prace z plikami które posiadają kowala, podziemia i tym podobne, dlatego oczekujcie na start serwera 2. 

Opublikowano
44 minuty temu, csshadow napisał:

nie da sie zalozyc acc

Spróbuj założyć konto na przeglądarce Google 

Opublikowano

Od 2 dni prosze się o poprawe moich kilku kont, szybko expie co za tym idzie? gdzyby i kasa się mega buguje, kolejne, nie mogę wykonywać misji bo ponoć mam grzybów za mało? WTF??

oto SS z mojego x któregoś konta.

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

Opublikowano
5 minut temu, HardChaos napisał:

xD Może czas błędy naprawić?? hacków? najlepiej zegnać na hacki

No dziwne, na start każdy gracz dostaje 30.000 grzybków i teraz ma poniżej tej liczby, bo oni uczciwie to robią, a ty dziwnym cudem masz ponad 2.000.000.000... 

A, i pisać na prezentacjach sfgames privkach, że na każdym bug jest to polecam ci globala. :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...