Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W co zainwestować na start?

Kicknijmnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Postanowiłem zacząć grę na PLu po 7 latach. Zacznę prawdopodobnie na Negrosie. Myślałem na początku o WP/Bodziaku. Chciałbym wydać tak 100-200zł na start. Co najlepiej za to kupić? SMy/yangi czy coś jeszcze innego?

9YbAX2Z.png
Opublikowano

Według mnie najlepiej zakupić wierzchowca z IS, żebyś od początku mógł atakować z niego, poza tym ewentualnie możesz kupić PD. Za resztę kupiłabym yang. (:

Opublikowano

Wierzchowiec to must be! Do tego rekawiczka zlodzieja ewentualnie pd'ka jezeli msaz zamiar wyexpic postac do wiekszego lvl'a. Mysle, ze yangi to nie jest zly pomysl, lecz przed tym sprawdz ceny na miescie i zobacz czy Ci sie oplaca zainwestowac w yangi.

Opublikowano

Ja bym wziął za wszystko yangi bo za to możesz kupić już dobre eq do 35lv a co do wierzchowca to nie musi go z isa kupować ponieważ dziennie od godziny 19 do 21 wylatują z metinów i można z nich bić  co do rękawicy złodzieja to równie dobrze można kogoś poprosić by nam wydropil z lasu ściąganą rękawice która taka może starczyć do końca gry ;) A co do pd-ka teraz z tymi miksturami 100% co lecą co 10lvl z tych skrzynek to jest easy.

Opublikowano

Ale szansa jest taki mierna ze to poezja . Wydaj te 30 zł w IS i miej spokój na kolejny miesiąc . Skrzynki startowe ułatwią Ci start

sygna.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Najlepiej kupić wierzcha z IS żeby nie latać na metki bo nie jest powiedziane, ze od razu dropnie. Rękawica jeśli chcesz już zacząć dropić i zdobywać yangi albo PD jak chcesz od razu lecieć z lvlami. Nie musisz wydać kokosów żeby ogarnąć dobry start. 

Opublikowano

Wierzcha, a resztę na yangi

Pomogłem Ci?

Ty też możesz mi pomóc!

Daj Dzięki i też mi pomóż!

Nie pomagam na PW (ew. odpłatnie)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...