Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

/move kosz

Badi1990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla mnie to zdecydowanie za duzy exp gra na tydzien :( pozostane na starym ale kazdy ma wybor i to co lubi _____mamy zime wczesne wieczory dlugie noce wole dluzsza rozgrywke na malym expie    szacun wira trzymta sie cieplo

Opublikowano
Dnia 17.12.2017 o 09:43, SirKirgo napisał:

Dla mnie to zdecydowanie za duzy exp gra na tydzien :( pozostane na starym ale kazdy ma wybor i to co lubi _____mamy zime wczesne wieczory dlugie noce wole dluzsza rozgrywke na malym expie    szacun wira trzymta sie cieplo

wypowiedz typowego nolife , nie kazdy będzie naginał 24/24. 

Opublikowano

Nie znaleziono punktu wejścia procedury K32GetModuleFileNameExA w bibliotece KERNEL32.dll.No i lipa , wie ktos co z tym zrobic ?Nie zagram jak ktoś nie powie o co tu chodzi.

Opublikowano
16 minut temu, ligget napisał:

Nie znaleziono punktu wejścia procedury K32GetModuleFileNameExA w bibliotece KERNEL32.dll.No i lipa , wie ktos co z tym zrobic ?Nie zagram jak ktoś nie powie o co tu chodzi.

Problem leży po stronie windowsa. Zapewne masz super system jakim jest Vista 32bit... Szukaj pomocy u wujka google.

Ja mam win7 64bit i nie mam żadnego problemu z żadnym MU.

Opublikowano

mam XP profesional ,gram na nie jednym serwerze i raczej rzadko takie coś miewam więc nie rozpłacze się jak nie pogram na tym serwerku . troche szkoda ale trudno miłej gry Tym co nie maja takiego problemu :) 

Opublikowano
11 minut temu, ligget napisał:

mam XP profesional ,gram na nie jednym serwerze i raczej rzadko takie coś miewam więc nie rozpłacze się jak nie pogram na tym serwerku . troche szkoda ale trudno miłej gry Tym co nie maja takiego problemu :) 

Spróbuj uruchomić jako administrator.
Jest to stary windows więc możesz mieć problemy ze sterownikami.
Nie chce mi się wierzyć, że wszystkie serwery powyżej s6 chodzą Ci bez problemu na XP.

Opublikowano
3 godziny temu, ligget napisał:

też mam to samo mam win 7  wszystkie inne normalnie działają tylko ten nie ....

Opublikowano
4 godziny temu, ligget napisał:

29 minut temu, Woolf84 napisał:

też mam to samo mam win 7  wszystkie inne normalnie działają tylko ten nie ....

Ludzie wy tak serio??  I te teksty "Na wszystkich innych mi  dziala a na tym nie" LoL to juz jest nudne jak to czasem czytam. Masz Problem?? Zapytaj wujka google on zna naprawde bardzo duzo odpowiedzi na wasze problemy. Nie znajdziesz odpowiedzi w tedy pisz i pros o pomoc mądrzejszych od siebie. Ale po co lepiej byc smierdzacym leniem albo takim polglowkiem dla ktorego internet jest czyms trudnym i skomplikowanym najlepiej jak by zapoznal sie z instrukcja wylaczenie PC

Rozwiazanie problemu (szukalem 3sekundy)

http://usunblad.pl/nie-znaleziono-punktu-wejscia-procedury/

Opublikowano
3 godziny temu, evilek91 napisał:

Ludzie wy tak serio??  I te teksty "Na wszystkich innych mi  dziala a na tym nie" LoL to juz jest nudne jak to czasem czytam. Masz Problem?? Zapytaj wujka google on zna naprawde bardzo duzo odpowiedzi na wasze problemy. Nie znajdziesz odpowiedzi w tedy pisz i pros o pomoc mądrzejszych od siebie. Ale po co lepiej byc smierdzacym leniem albo takim polglowkiem dla ktorego internet jest czyms trudnym i skomplikowanym najlepiej jak by zapoznal sie z instrukcja wylaczenie PC

Rozwiazanie problemu (szukalem 3sekundy)

http://usunblad.pl/nie-znaleziono-punktu-wejscia-procedury/

skoro wszystkie działaja a ten nie to cos z clijentem jest a nie po to sciagam zeby jeszcze po wujkach gOOgle latac zeby zagrac jest tyle innych serwerow jest w czym wybierac 

Opublikowano

- Donate/seale i inne pierdoły od startu serva,

- Zmienianie ustawień chwile po starcie,

- OP buffy od BK/SM npc w lorencji. Bez resa jako mg z tymi buffami i npc itemami, condry w karutan nie były w stanie mnie zabić,

- Żałosny drop chaosa, co w połączeniu z cash shopem od startu zabija w ogóle jego racje bytu. Wingi z cash shopu, wiec chaos tylko na zapki.

- Brak info buffów w lorencji od BK/SM npc

- Słabe moby, wcale nie podkręcone, jak już pisałem, bez resa condry nie mogly mnie zabic w npc secie/bez wingów

- Opis dropów w publikacji ubogi - " BOX OF KUNDUN > EXC ITEMKI DLA WSZYSTKICH POSTACI " wysil się i chociaż opisz co z jakiego BOK leci

HEART OF LOVE > PODSTAWOWE  SETY OD+5 DO + 11 DLA WSZYSTKICH POSTACI  - dla mnie podstawowe to 380, powiedzmy

STAR OF THE SACRED BIRTH > DOBRE SETY OD 0 DO +13 DLA WSZYSTKICH POSTACI   , dobre sety, dobre sobie

BOX OF RIBBON > EXC ITEMKI , jakie? lether?

- LIVE RATE : 95 %  - Life*

- Za duży exp, przyszli, dobili pare resów, i poszli dalej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...