Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 18 - turnieje i konkursy

Gladiators

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich i zapraszam na nowo powstałą stronę na facebooku dotyczącą konkursów oraz turniejów. Kiedyś sponsorowałem turnieje na takich stronach jak fifanet bądź na fvpa gdzie rozdawałem nagrody rzeczowe. Teraz postanowiłem założyć własną stronę na fb z konkursami oraz turniejami z nagrodami. Ruszam od nowego roku ale stronke już zrobiłem także zapraszam do polubienia i śledzenia strony. Do końca roku pojawią się jeszcze jakieś małe konkursy a nagrodami będą coinsy do gry. Natomiast po nowym roku będą już większe nagrody jak klucze do gier, większa ilość coinsów, pady, paysafetcard i wiele innych ! Im więcej osób tym większe nagrody ! Z czasem powstanie także kanał na YT gdzie będę prowadził streamy na których również będą do wygrania różne rzeczy !. Także zapraszam niżej podaje link. Będę poszukiwał także jednego administratora bądź redaktora do strony. W tym celu zapraszam do kontaktu poprzez fanpage oraz e-mail : [email protected]

Oto link do FB : 

https://www.facebook.com/KonkursyFifa18/

2h3a8zk.png
  • Adder. zmienił(a) tytuł na FIFA 18 - turnieje i konkursy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...