Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PUBG GTX 1050 G4560 PENTIUM

zielak104

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wiem że są na takim sprzęcie filmiki z fpsami ale z tego co słyszę to z każdą aktualizacją jest coraz lepiej z klateczkami

Więc czy jest ktoś kto gra na takim zestawie w pubga ?

GTX 1050 2 GB 

G4560 PENTIUM 

8GB RAMU

emllbGFrUExfX19ldW5lX19fNTMyX19fTlVMTF9fXzRfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzlfX18xX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano
Dnia 17.12.2017 o 13:41, Makumba111 napisał:

55-60 fps wyciągniesz na luzie na niskich ;) 

to nie możliwe :/

Ja mam 1050ti dual oc (podkreconą) 16gb ram

i mam 70-100fps na niskich ale Full HD rozdzielczość.

Aczkolwiek teraz po update jest wiecej fps niż było.

http://i63.tinypic.com/s4mjqf.png

SZALONY

CO TAM ODRAZU E-SPORTU?

JEZEL WIDZISZ TEN POST I CI POMÓGŁ ZOSTAW SERDUSZKO DLA MNIE !

Opublikowano
Dnia 15.12.2017 o 15:08, zielak104 napisał:

Witam, wiem że są na takim sprzęcie filmiki z fpsami ale z tego co słyszę to z każdą aktualizacją jest coraz lepiej z klateczkami

Więc czy jest ktoś kto gra na takim zestawie w pubga ?

GTX 1050 2 GB 

G4560 PENTIUM 

8GB RAMU

Kup PUBG'a zobaczysz sam jak działa na twoim sprzęcie...Tylko kup go na steamie a nie z jakiegoś sklepu internetowego(nie żeby to było złe ale nie będziesz mogł wtedy zwrócić gry ),nie graj dłużej niż dwie godziny,nie spodoba się to po prostu go zwrócisz i tyle ( a nawet jak się podoba to też możesz zwrócić i kupić taniej w w innym miejscu)...Obecnie jak i w sumie od początku serwery ssają pałke (chyba za mało kasy jeszcze zarobili - to oczywiście sarkazm) więc nie zrażaj się lagami które są zajebiście duże  na początku gry ....Wiadomo jak to beta, a nie zaraz zaraz przecież to już wersja 1.0 a serwery dalej tak samo źle działają - po ostatnim update to chyba jeszcze gorzej...Tak czy siak ja gram w tą gre dalej,na liczniku już prawie 600h ,wku!@#!@# mnie teraz tylko sam początek gry bo muszę lądować w mniej uczęszczane miejsca,chyba ze  chce szybko zgniąć to ląduje tam gdzie jest dużo ludzi ,bo trudno  jest kogoś zabić jak podnosisz po kilka razy broń a i tak nie masz jej w ekwipunku...

Opublikowano

@Krzyn powinieneś wyciskać więcej fps.

A odnośnie do pytania czy na tym kompie będzie działać to na spokojnie na low.

Pomogłem? Daj +

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...