Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który skrypt?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hanbot turcja nie ufam turką a co do GoElites to nie zamkna platformy bo Rosja i cały czas się rozwija z sebbym gram i on widzi bugi i je pisze jak naprawić więc to kwestia czasu kiedy przekroczy poziom L#

Opublikowano
Dnia 16.12.2017 o 10:54, jasiekj123 napisał:

goelites banwave :)

czyli nie polecasz ;) ?

b2e11e48e1f66af2he8.jpg
Opublikowano

Na wszystkim dostaniesz bana teraz :) a dlaczego bo nikt nie wie jak działa detekcja mogą w bazie sprawdzić w jakim stopniu naciskasz spacje i czy masz binda pod nią i leżysz to jest przykład tak samo oni czekają :p przypominam to był pierwszy ban wave. Chociaż moje konta dalej stoją. 

Opublikowano

Jeżeli chodzi o jakość skryptów to goelites stoi nadal bardzo dobrze.

Banwave był kwestią czasu, prędzej czy później każdego to spotka na każdej platformie.

Opublikowano

To jaki script ja mam extrenal VIP na Gos którego nie czaje ciężko coś ugrać tym czymś last hit paranoja 8 obwalker też no i na goelites mam premium :) ale nie wiem co wymyślic, ja combo rzadko używam bardziej haras :)

1 godzinę temu, KastaKlamot napisał:

Tyle co mogę powiedzieć L# V3 never die

image.png

b2e11e48e1f66af2he8.jpg
Opublikowano
Dnia 17.12.2017 o 19:55, Pajzon napisał:

To jaki script ja mam extrenal VIP na Gos którego nie czaje ciężko coś ugrać tym czymś last hit paranoja 8 obwalker też no i na goelites mam premium :) ale nie wiem co wymyślic, ja combo rzadko używam bardziej haras :)

Na moim orbwalkerze na externalu źle ci się farmi ? Ja mam 100cs/10min . nvm...

Co do detekcji to wykrywają injekcję do LeagueOfLegends.exe. Tak samo w grze paladins - twórcy oprogramowania myśleli że złamali zabezpieczenia na 100% a tu szok jak easy anticheat automatycznie wywala z gry z napisem(zostałeś zbanowany) -> jest to automatyczna detekcja - nie ma tu mowy o kliknięciach na sekundę - humanizery to bajka. Nie wierzycie spróbujcie gos external albo jakiś skrypt pod program autohotkeys i zobaczycie że to nie ma nic do rzeczy.

Opublikowano
3 godziny temu, mar173 napisał:

Co do detekcji to wykrywają injekcję do LeagueOfLegends.exe. Tak samo w grze paladins - twórcy oprogramowania myśleli że złamali zabezpieczenia na 100% a tu szok jak easy anticheat automatycznie wywala z gry z napisem(zostałeś zbanowany) -> jest to automatyczna detekcja - nie ma tu mowy o kliknięciach na sekundę - humanizery to bajka. Nie wierzycie spróbujcie gos external albo jakiś skrypt pod program autohotkeys i zobaczycie że to nie ma nic do rzeczy.

Mówisz o GOS EXTERNAL ?

b2e11e48e1f66af2he8.jpg
Opublikowano
7 godzin temu, mar173 napisał:

Dobry z Ciebie bajkopisarz, tak czy owak wszystko jest detected

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Dostaliście bana za externala ? Też dostałem raz ale to było dobrych kilka miesięcy temu. Po dużych zmianach nikt bana nie dostał - chyba nikt, jak narazie widzę tylko żale że external jest słaby, a płacze są po banu na internalu.

Czemu bajkopisarz ? Z tymi humanizerami to bajka - puszczona hipoteza że riot ma system sprawdzający kliknięcia - no ok -> czy ktoś udowodni że riot rzeczywiście taki system ma ? Z rioterami gadało kilku ludzi np. admin elobuddy ale czy wspominał coś o tym systemie nie przypominam sobie. Taka puszczona teza to dopiero bajkopisarstwo. Taka wymówka ego adminów bo przecież ich program jest perfekcyjnie zabezpieczony a gunwo prawda. To samo z paladins już myśleli że wiedzieli a tu zonk ban.

Ot taka mała(olbrzymia) różnica: internal wpisuje dane do pamięci lola, external je jedynie odczytuje. Wykrywalna jest zmiana jakiejś zmiennej gry a nie np. skrypt do autohoteys (emulacja kliknięć myszy i klawiatury). Napisałem sobie zoomhacka -> program sam z siebie nie jest wykrywalny OoO, dopiero zmiana zmiennej gry odpowiedzialnej za maksymalne możliwe powiększenie jest wykrywalna. Jak ? Riot wysyła wartości tych zmiennych w czasie rzeczywistym. Na początku zoomhack w ogóle nie był wykrywalny dopiero z czasem riot się obudził i postanowił że wartość tej zmiennej będzie wysyłana co jakiś czas podczas gry. Później wzięli się za inne zmienne np. zmiana skina, etc.

Myślenie że wszystko dopięło się na ostatni guzik a w API dalej ma się np. skin changer to jest dopiero głupota i bajkopisarstwo -> zoom hack z czasem z każdej platformy został usunięty. Jedno usunęli a drugie zostawili, pięknie duża inteligencja nie ma co.

Opublikowano
9 minut temu, KastaKlamot napisał:

Człowieku GoS External jest detected tylko tam poziom skryptów jest usless grałem na twoim orbie i dlaczego missuje :) ? nie rozśmieszaj mnie. 

O w morde to czas chyba zrobić video record i dam linka to zobaczymy na ile twoja teoria się trzyma jak zobaczysz 100cs/10:00. Custom powie prawdę a nie ranked gdzie w zależności od sytuacji możesz mieć 50cs w 10 albo 100. na 107 zmisowaych 7 to dużo ? Nie przypominam sobie żebym osiągał takie wyniki na elobuddy. Owszem brak logiki pod turetem kwestia wzięcia się w garść i zrobienia tego w godzinę, dwie.

Może sprawdzałeś wersję <0.08 wtedy coś nie grało ze sprawdzaniem dystansu (y czasem był wysokością a czasem z) -> skorzystałem z API gosa i poszło(trzeba brać pod uwagę x,y,z a nie tylko x,z - no bo patrzy wyżej "y czasem był wysokością a czasem z")

Opublikowano

jeżeli ty sprawdzasz na custom to nie mamy o czym rozmawiać. Na EloBuddy na OKTW szło robić co się dało tylko trzeba umieć ustawić dla mnie GoS = 0 tyle w temacie to nigdy się nie rozwinie.

Opublikowano

Proszę cię. Kwestia dodania dodatkowej logiki do laneclear i pod turretem. Mówisz o produkcie BETA gdzie jest masa rzeczy do dodania -> taki produkt sprawdza się jedynie w customach, na normalach i rankedach często miniony schodzą pod turret więc twój argument się nie sprawdza :)

PS. no ale ja mam gos ext za free, jak komuś szkoda pieniędzy na słaby produkt to niech nie bierze (no niegotowy, wszystkie pozostałe 3 orbwalkery cofają co drugi atak, a mój jest niegotowy - a za free nie chce mi się robić). Evade też nie ma i nie będzie -> jest tylko rysowanie spella przed użyciem.

Opublikowano
1 godzinę temu, KastaKlamot napisał:

To kiedy na GoS w końcu wbije się challengera bo grałem teraz na twoim orbie i mi stał w miejscu i nie bił?? 

Też tak się dzieje u mnie ale tylko w trybie practice mode -> jak dasz reset game to żeby załadowały się wszystkie miniony, enemy ponownie musisz wcisnąć 2xF6. Czasem Gos tak ma że nie widzi miniona albo enemy -> no fakt z takim czymś do chall nie dojdziesz. Wina leży po stronie GOS, orbwalker nie ma tu nic do rzeczy. Na przykład czasem minion jest do zlasthistowania a gos go nie widzi i tak może zmissować z 3 miniony przez 10 minut. To też zależy od tego ile masz fps w gos (nie chodzi o fps w lolu) -> lewy-górny róg i masz tam fps jak schodzi poniżej 55fps no to mogą się dziać takie rzeczy. Fps w lolu wiadomo też ma być dobre.

A może po prostu nie zaktualizowałeś mojego orbwalkera ? Uruchom exe i będzie aktualna wersja 0.08

Jak dostane za to bana to wchodzę na internal ge albo hanbot bo jeśli rzeczywiście będzie detected to nie ma sensu się temu poświęcać.

Polecam wyłączyć wszystkie inne skrypty i odznaczyć opcję w loaderze: "Sync Official Scripts". Zaznacz tylko GSO_AIO.lua i daj znać. Z official skryptami fps gosa spadają mi do 30 - wtedy rzeczywiście nie zrobię 100cs/10:00 a od 90 do 95max.

Opublikowano

Po co wam skrypty w lolu? Mogę oddać komuś kod zaproszeniowy goelities, nie potrzebuje go. Pw ;p

> > > Jeżeli Ci pomogłem, daj lubię to! < < <

Opublikowano

Wyp... mam już w gosa, ext to gowno a int tydzień max i ban. Ext nawet na dobrym pc z dobrym pingiem ssie. Przerywa ataki, gubi targety - dno.

Opublikowano

Wniosek? - Aktualnie nie opłaca się grać na skryptach.

Internal = ban

External = undetected, ale jakość działania pozostawia wiele do życzenia.

Ja już dawno dałem sobie z tym spokój, szkoda hajsu, chęci i czasu. Co innego jeżeli ktoś jest częścią przy tworzeniu tego typu programów, zawsze można nabrać doświadczenia w programowaniu.

eSwH2k3.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

ja umiem tylko najlepszy to był dla mnie elobudy jest coś podobnego i co tak działa ?

b2e11e48e1f66af2he8.jpg
Opublikowano

GoElites tylko, nie polecam gos ext -> im mniej osób tym lepiej :) Niech riot zajmie się GoElites nie chce wyłapać bana za externala. Swoją drogą nie wiedziałem że team joduski (l#) musiał wypłacić RIOTOWi aż 10milionów dolarów OoO http://www.pcgamer.com/riot-awarded-10-million-in-in-leaguesharp-lawsuit-settlement/ A tu jaki płacz joduski że nikt nie chce używać ensagesharp https://www.ensage.io/discussion/1502/chargeback-and-fraud-information Bankrut na lodzie :) Tak to jest w życiu - lepiej zająć się jasną stroną mocy czyli tworzenie własnej gry albo zabezpieczenia do niej a nie hacki cracki i.in. cyberprzestępstwo.

Opublikowano
11 godzin temu, mar173 napisał:

GoElites tylko, nie polecam gos ext -> im mniej osób tym lepiej :) Niech riot zajmie się GoElites nie chce wyłapać bana za externala. Swoją drogą nie wiedziałem że team joduski (l#) musiał wypłacić RIOTOWi aż 10milionów dolarów OoO http://www.pcgamer.com/riot-awarded-10-million-in-in-leaguesharp-lawsuit-settlement/ A tu jaki płacz joduski że nikt nie chce używać ensagesharp https://www.ensage.io/discussion/1502/chargeback-and-fraud-information Bankrut na lodzie :) Tak to jest w życiu - lepiej zająć się jasną stroną mocy czyli tworzenie własnej gry albo zabezpieczenia do niej a nie hacki cracki i.in. cyberprzestępstwo.

czyli na czym polecasz grac goelites czy gost ext czy gos int

b2e11e48e1f66af2he8.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...