Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hasło, minecraft, pomocy.

UmageS12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ogólnie zmieniłem hasło do optifine w minecrafcie premium, a żeby zmienić kolejny raz trzeba trzekać 24h, no i wchodze i patrzę, że hasło do premki mi nie działa wchodzę na mojang.com żeby zresetować hasło i email mi nie przychodzi w ogóle, ktoś tak miał? optifine i mojang to jest zależność w ogóle kiedy email przyjdzie? nie wiem czy trzeba czekać te 24h i wtedy znów zresetować i przyjdzie email z mojangu czy co mam robić, proszę o szybką odpowiedź.

I nie pytajcie się czy wchodzilem w  https://account.mojang.com/password czy migrate'a bo to jest zbyt oczywiste, że tak.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Napisz do supportu mojang i podaj ID zakupu. Jeżeli nie posiadasz ID lub nie pamiętasz to konto stracone... Optifine często wcina ludzią premki jak często zmieniają pelerynki lub czasami ot tak...

Opublikowano
Dnia 14.12.2017 o 21:06, UmageS12 napisał:

Napisałem do mojangu, podałem ID zakupi, no to chyba pozostało mi czekać rok aż odpiszą.

Pisz do skutku, dziwne, że długo nie odpisują, ponieważ ja odpowiedz dostałem na drugi dzień po tym jak straciłem konto premium...

=========================================================================

Pomogłem?! Daj + ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...