Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Technik/Programista - Stworzę serwer według twojego pomysłu!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj!

Zapewne wchodząc w ten temat poszukujesz kogoś kto dobrze i szybko przygotuje twój serwer Minecraft do działania!

Możesz mi zaufać!

Oferuję:

»  Doświadczenie - od kilku lat pracuję nad serwerami MC, które cieszyły się dobrymi wynikami!

» Konfiguracja i optymalizacja serwerów Dedykowanych / VPS

» Konfiguracja i przygotowanie pluginów pod serwer według Twojego pomysłu!

» Znajomość API(Bukkit, Spigot, BungeeCord) oraz Javy na poziomie średnio zaawansowanym, którą z każdym dniem staram się poszerzać.

» Zabezpieczenie serwera przed podstawowymi zagrożeniami typu (blokada podstawowych pakietów powodujących lagi serwera)

» Dobry i szybki kontakt

» W razie problemów - szybką pomoc i skuteczne rozwiązanie

Oczekuję:

» Wynagrodzenia pieniężnego

» Dobrego kontaktu ze zleceniodawcą

» Wpłacenia zaliczki przed rozpoczęciem pracy

Kontakt:

» GG: 64408864

» Steamhttp://steamcommunity.com/id/krzyychu_x

» Skype: kriss24051

Znalezione obrazy dla zapytania jack norris approved

• 3 tygodnie później...
  • Biter. zmienił(a) tytuł na Technik - Stworzę serwer według twojego pomysłu!
Opublikowano
Dnia 13.12.2017 o 18:42, JaKrzychu napisał:

Witaj!

Zapewne wchodząc w ten temat poszukujesz kogoś kto dobrze i szybko przygotuje twój serwer Minecraft do działania!

Możesz mi zaufać!

Oferuję:

»  Doświadczenie - od kilku lat pracuję nad serwerami MC, które cieszyły się dobrymi wynikami!

» Znajomość API(Bukkit, Spigot, BungeeCord) oraz Javy na poziomie średnio zaawansowanym, którą z każdym dniem staram się poszerzać.

» Zabezpieczenie serwera przed podstawowymi zagrożeniami typu (blokada podstawowych pakietów powodujących lagi serwera)

» Dobry i szybki kontakt

Oczekuję:

Kontakt:

hahaah, no nie mogę.

Widzę że nie masz znajomych ani hejterów na mpcforum, więc ja trochę sie rozpisze.

"od kilku lat pracuję nad serwerami MC, które cieszyły się dobrymi wynikami!" no to pochwal sie, podaj ip a chwalisz się nie podając żadnego wyniku.

"» Znajomość API(Bukkit, Spigot, BungeeCord) " bukkit = spigot więc nie widzę sensu podawania tego i tego. A niby taki znawca..

"(blokada podstawowych pakietów powodujących lagi serwera)" haha, pakiety podstawowe, według ciebie? 

Wiecej nawet nie chce mi sie kopiować. Ale jeszcze coś napiszę.

Jak w środku zdania zmienisz kolorek tekstu to nie sprawi tego, że więcej będziesz potrafił.

Nie polecam, nikt Cie nie zna, nic swojego nie udostępniłeś, więc nie wiem czego ty szukasz w tym dziale.

//

@JaKrzychu

To pochwal sie jakimiś swoimi pracami, nic nie pokazałeś na forum, to jak mam inaczej ocenić osobę, która zrobiła post, a nic o niej nie wiadomo.

@Sp1di

Ktoś cie pytał o zdanie? Jeszcze jak bys wiedział, że to jego kanał, ale nawet jak sam potwierdził, nie jest właścicielem kanału. wiec upewnij sie, przemyśl w główce i dopiero coś napisz.

Opublikowano
2 godziny temu, TheMajster napisał:

hahaah, no nie mogę.

Widzę że nie masz znajomych ani hejterów na mpcforum, więc ja trochę sie rozpisze.

"od kilku lat pracuję nad serwerami MC, które cieszyły się dobrymi wynikami!" no to pochwal sie, podaj ip a chwalisz się nie podając żadnego wyniku.

"» Znajomość API(Bukkit, Spigot, BungeeCord) " bukkit = spigot więc nie widzę sensu podawania tego i tego. A niby taki znawca..

"(blokada podstawowych pakietów powodujących lagi serwera)" haha, pakiety podstawowe, według ciebie? 

Jak w środku zdania zmienisz kolorek tekstu to nie sprawi tego, że więcej będziesz potrafił.

Nie polecam, nikt Cie nie zna, nic swojego nie udostępniłeś, więc nie wiem czego ty szukasz w tym dziale.

Skoro go nie znasz to nie masz prawa go oczerniać w świetle forum, nieprawda?

Jest nowy (jak to ty napisałeś) i jego w tym interes, nie popisze się u pracodawcy to dostanie złą opinię.

//

Według mnie fajnie się przedstawiłeś i warto zufać ;)

Opublikowano
2 godziny temu, TheMajster napisał:

hahaah, no nie mogę.

Jak przecież nagrywa autorskie pluginy https://www.youtube.com/channel/UCJtpMYqo2HHMvUjG3vJTtAw/videos

Opublikowano
7 godzin temu, TheMajster napisał:

hahaah, no nie mogę.

Nie rozumiem twojego podejścia. Zakładając, że nawet masz "większe" doświadczenie w kwestii Javy i programowania to nie znaczy, że bezpodstawnie możesz kogoś obrażać i psuć mu reputację. Rozumiem konkurencja itp., ale nie rozumiem twojej wybuchowej oceny co do mojej osoby tym bardziej, że nigdy nie miałeś ze mną do czynienia i po prostu nie wiesz co umiem, a czego nie potrafię. Podsumowując dziękuję za nieuzasadnioną krytykę, która nie wniosła nic wartościowego i konkretnego do tematu. Pozdrawiam :)

5 godzin temu, Telsky napisał:

Skoro go nie znasz to nie masz prawa go oczerniać w świetle forum, nieprawda?

Jest nowy (jak to ty napisałeś) i jego w tym interes, nie popisze się u pracodawcy to dostanie złą opinię.

//

Według mnie fajnie się przedstawiłeś i warto zufać ;)

Bardzo dziękuję za ciepłe słowa i dojrzałe podejście do tematu! :D

4 godziny temu, Sp1di napisał:

Jak przecież nagrywa autorskie pluginy https://www.youtube.com/channel/UCJtpMYqo2HHMvUjG3vJTtAw/videos

Niestety nie jest to mój kanał, aczkolwiek miałem styczność z jego autorem. Dzięki za komentarz :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo polecam tego Programistę. Wykonał bardzo porządnie i szybko zadane przeze mnie zlecenie.

+ Niska Cena;

+ Wysoka wydajność;

+ Bez problemowość.

~Wertik

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witaj!

Możesz mi zaufać!

Oferuję:

» Dobry i szybki kontakt

Oczekuję:

1. Dlaczego raz piszesz dużą, a raz małą literą? Serwer dedykowany nie jest czymś wielkim, co trzeba wychwalać. 

2. Od kiedy pluginy się przygotowuje? Pluginy się pisze. 

3. BukkitAPI = SpigotAPI XDDDDDDD

4. Jeśli chodzi o programowanie na pierwszym miejscu powinien być język programowania, a na drugim miejscu "technologia" zwana API :)

5. Podstawowe pakiety? Brzmi śmiesznie XDD

6. Frameworki? Wielowersjowość? Innowacja? Temat nie zachęca.

7. To twój kanał - https://www.youtube.com/channel/UCJtpMYqo2HHMvUjG3vJTtAw/videos ? Niezłe tam pluginy masz, do napisania w 5 minut i jeszcze zapłaty żądasz. Nawet zbugowane są na filmie, ale co tam. Masno niy?

Ogółem to nie polecam, zgadzam się z opinią Pana @TheMajster'a 

Nie pozdrawiam. 

Opublikowano
5 godzin temu, DengerCat napisał:

Nie polecam :/

Próbowałam się skontaktować ale brak odpowiedzi jakiejkolwiek...

Na każdą aktywność odpowiadam na bieżąco, jestem dostępny kilka razy dziennie na wszystkich możliwych opcjach kontaktu. Pozdrawiam!

3 godziny temu, ScoreBoard napisał:

1. Dlaczego raz piszesz dużą, a raz małą literą? Serwer dedykowany nie jest czymś wielkim, co trzeba wychwalać. 

4. Jeśli chodzi o programowanie na pierwszym miejscu powinien być język programowania, a na drugim miejscu "technologia" zwana API :)

7. To twój kanał - https://www.youtube.com/channel/UCJtpMYqo2HHMvUjG3vJTtAw/videos ? Niezłe tam pluginy masz, do napisania w 5 minut i jeszcze zapłaty żądasz. Nawet zbugowane są na filmie, ale co tam. Masno niy?

Nie pozdrawiam. 

Na wszystko to odpowiedziałem panu TheMajster. Jednak odniosę się do punktu 7 - Jeżeli zależałoby Panu na szczerej krytyce a nie na bezpodstawnej krytyce i "wyśmiewaniu", przeanalizowałby Pan temat dokładnie i przeczytałby Pan takie słowa jak "Niestety nie jest to mój kanał, aczkolwiek miałem styczność z jego autorem. Dzięki za komentarz :)" Jeżeli byłaby to krytyka sensowna i mająca jakikolwiek sens przyłożyłby się Pan do niej i zwrócił uwagę na wszystko co Pan pisze.

Pozdrawiam! (mimo iż nie są to słowa pozytywne od Pańskiej strony to z wychowania i jakiejkolwiek kultury osobistej wypada pozdrowić swojego rozmówcę nawet wtedy, gdy nie odpowiada Panu np. czyjś tok rozumowania lub czyjeś słowa :) pokazuje to bardzo wiele o człowieku zatem Pozdrawiam jeszcze raz serdecznie !)

Opublikowano
Cytat
Pozdrawiam! (mimo iż nie są to słowa pozytywne od Pańskiej strony to z wychowania i jakiejkolwiek kultury osobistej wypada pozdrowić swojego rozmówcę nawet wtedy, gdy nie odpowiada Panu np. czyjś tok rozumowania lub czyjeś słowa :) pokazuje to bardzo wiele o człowieku zatem Pozdrawiam jeszcze raz serdecznie !)

Ty chcesz mnie uczyć jak postępować? Nieładnie tak osobę dużo starszą od siebie upominać.. 

Opublikowano
3 minuty temu, ScoreBoard napisał:

Ty chcesz mnie uczyć jak postępować? Nieładnie tak osobę dużo starszą od siebie upominać.. 

Zwracam jedynie Panu uwagę, że jeżeli Pan krytykuje (ba nie tylko krytykuje ... zawsze) powinno się zachować jakieś zasady rozmowy i poszanowania rozmówcy, a jeżeli Pan nawet jest osobą starszą i nie zwraca Pan na to uwagi to według mnie i według mojego zachowania nie pokazuje to zbyt dużo dobrego o człowieku, a na pewno nie jest warte przejmowanie się tego typu krytyką. A poza tym co ma wiek do poszanowania drugiej osoby, każdy ma prawo do szacunku i nie jest ważne czy ten człowiek jest młodszy czy starszy.

P.S Każdego warto upominać :) Może kiedyś zrozumie błąd.

Pozdrawiam!

Opublikowano
4 godziny temu, ScoreBoard napisał:

do napisania w 5 minut i jeszcze zapłaty żądasz. Nawet zbugowane są na filmie, ale co tam.

no widzisz, on przynajmniej pisze pluginy, a nie forkuje i usuwa oryginalna licencje

7 minut temu, ScoreBoard napisał:

Co ty kurwa pierdolisz XDDDDDDDD

zapomniales juz o swoim drugim koncie?

o kurwa, co za przypadek

repo zniknelo

GTse98C.png

k3HeXgc.png

Opublikowano
2 godziny temu, DengerCat napisał:

Jeśli jest pan po kilka godzin na każdym z kontaktów to czemu pan na GG nie odpisał mi na wiadomość ?

Niestety nie otrzymałem żadnych nowych wiadomości ;) Proszę o ponowny kontakt, jeśli jest Pani nadal zainteresowana.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Jakis git z przykladowymi projektami?

Witaj!

Możesz mi zaufać!

Oferuję:

» Dobry i szybki kontakt

Oczekuję:

Kontakt:

Cytat

eh, jedyne co moze obciazac serwer z pakietow to animacja od machania reką, a reszta to tylko nbt, czyli np. ogromny tagstring ktory serwer dlugo czyta w glownym watku i wtedy bum

no ale ty pewnie wolalbys zablokowac pakiet od zmiany slotu na hotbarze czy klikanie w gui ;/ :1304_clap_tone5:

18 godzin temu, ScoreBoard napisał:

Nie pozdrawiam. 

Cytat

bukkit to nie spigot ;/

Cytat

ja koduje!

Cytat

eh, jedna osoba napisze toolsy w kilka dni, druga moze i nawet w miesiac.. pierwsza osoba zrobi byle jak, a ta druga dorobi api, bedzie czytelny kod i do tego normalny, a nie wszystko rozjeb*ne

Opublikowano
1 godzinę temu, toWcaleNieOn_;/ napisał:

Jakis git z przykladowymi projektami?

eh, jedyne co moze obciazac serwer z pakietow to animacja od machania reką, a reszta to tylko nbt, czyli np. ogromny tagstring ktory serwer dlugo czyta w glownym watku i wtedy bum

no ale ty pewnie wolalbys zablokowac pakiet od zmiany slotu na hotbarze czy klikanie w gui ;/ :1304_clap_tone5:

bukkit to nie spigot ;/

ja koduje!

eh, jedna osoba napisze toolsy w kilka dni, druga moze i nawet w miesiac.. pierwsza osoba zrobi byle jak, a ta druga dorobi api, bedzie czytelny kod i do tego normalny, a nie wszystko rozjeb*ne

Owszem, bukkit to nie spigot, bukkit oraz spigot są silnikami. Chodzi tu o BukkitAPI, które = SpigotAPI. Chyba że autor pisze pluginy w NMS'ach nie korzystając z api (nice!).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...