Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xyz

Lionprogramer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nooo, bardzo ciekawy pomysł powiem  Ci . Bardzo ładny i przejrzysty interface za to plusik . Ogromny plus także za to, że nie trzeba injectować ITD niczego wystarczy włączyć, bo z tym było dużo problemów u niektórych graczy :) Wielki like  ode mnie za support, w którym mam nadzieje, że będzie można szybko się skontaktować ( Bo wiemy jak trudno nie raz o odpowiedź xD ) Ode mnie propsy i rozwijaj to dalej !

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Opublikowano

Pobierał i sprawdzał to ktoś ? bo jakoś mi się wydaje ze to jakiś keyloger czy coś w tym stylu...

Mógł bym poprosić o skan pliku ? 

😅

Opublikowano
4 godziny temu, Aive napisał:

Dodaj skan, czas do 13.

Nie to żebym się czepiał, ale do czego ma być ten skan? Autor w temacie nie umieścił żadnego pliku do pobrania, a tam gdzie odsyła jest skan. Nie zapędziłaś się to czasem? :P

Opublikowano
6 godzin temu, Tatsumaru napisał:

Nie to żebym się czepiał, ale do czego ma być ten skan? Autor w temacie nie umieścił żadnego pliku do pobrania, a tam gdzie odsyła jest skan. Nie zapędziłaś się to czasem? :P

Ale udostępnił źródło do pobrania - link do filmu na YT, gdzie można pobrać. Zwłaszcza, że autorzy sugerują/zalecają/zachęcają do. Skan jest co prawda pod filmem, ale też w adf.ly, a nie będę klikał w reflinka żeby sprawdzić, czy program (drugi reflink) jest legitny.

Więc @Aive jak najbardziej ma tu rację. Bez skanu się nie wypowiem nt. programu.

Opublikowano
9 godzin temu, Tatsumaru napisał:

Nie, to dział tutoriale i download. Jeśli autor chce się czymś tutaj podzielić, to powinien dostosować się do regulaminu. A reflinki są zakazane, więc takiego skanu pod filmem nie uznam.

13 godzin temu, Aive napisał:

Dodaj skan, czas do 13.

Brak skanu, a nawet linku do pobrania w temacie, a reflinki są zabronione, kosz. 

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...