Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Śmierć

extreamss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic nie trwa wiecznie, nasze pokolenie forumowiczów dorosło, pracujemy, żyjemy jakoś, teraz dzieciaki wolą only fb i tyle ;v

graphic.png

Opublikowano

Jakby nie wprowadzili tej zjebanej odsłony i strony ładującej się 2 godziny to by nic nie umierało

DhyEdvI.gif

Opublikowano

Nie mam danych do statystyk, a więc nie można stwierdzić czy umiera czy jest w stagnacji. 

20 godzin temu, Hodgy napisał:

Jakby nie wprowadzili tej zjebanej odsłony i strony ładującej się 2 godziny to by nic nie umierało

strona działa u mnie po prawnie. 

Opublikowano
Dnia 15.12.2017 o 10:44, Astern napisał:

Nie mam danych do statystyk, a więc nie można stwierdzić czy umiera czy jest w stagnacji. 

strona działa u mnie po prawnie. 

Można, kiedys na dole wyswietlalo się po 5 tysiecy zalogowanych uzytkowników. Teraz - 100

Opublikowano

Od czasu tego upgrade foruma jakoś mniej ludzi tu przybywa :/

Co do umierania, to wszystkie fora w necie umierają i to jest naturalny proces. Teraz ludzie zwłaszcza młodzi siędzą na grupach na fejsie

Opublikowano

Szczerze to trochę słabo, że jakoś to tak przepadło, poszło w zapomnienie.. no bo nie ma co się oszukiwać, dzisiejszy forumek to nie ten co dawniejszy, na którym widać było, że tętniło życiem. Sporo osób wspomniało - młodzi uciekają na różne grupy fb, np. techniczne, o grach a już całkowicie gwodź do trumny dobił upgrade forum i w skutku tego problem z lagami, który trwał bardzo długo - obecnie jest już o wiele lepiej ale jak widać, chyba zbyt długo to trwało. Wyraźnie zniknęło zainteresowanie :aaa:

#LenovoLegion Team

Opublikowano

popieram to jest niepojete jeszcze rok temu bywaly dni kiedy przesiadywalo po 5k ludzi na calym forum albo chyba to byla codziennosc
to jest trudne do uwierzenia ale kiedys sie to musialo tak skonczyc
sa jakies polskojezyczne forumy o tego typu tematyce tylko wiekszej "popularnosci"? w ewentaulnosci zagraniczne 
jak ktos zna to smialo na pw pisac tylko nie tutaj bo bana za reklame wlepia xD

@up

ewangielicy ida do nieba? xD 

Opublikowano

Przyczyną też może być że większość osób mogła korzystać z tapatalka(teraz nie widzę tego forum w wyszukiwarce :/)  ale też przyczyną może być że jest o wiele mniej ciekawych postów jak dawniej i niektórzy mają podobnie jak ja że tylko przeglądają forum :/

wojownik024_gameplay.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...