Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sponsoring/Współpraca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam na wstępnie chcę zaznaczyć, że oferta kierowana jest do osób mających doświadczenie przy tworzeniu serwerów metin2.

Poszukuję odpowiedzialnego technika który zajmie się stworzeniem lub edytowaniem plików pod serwer do którego wytyczne otrzyma w przygotowanej specyfikacji.

Ja zajmuję się grafiką , tworzeniem map , fabułą gry i oczywiście w etapie końcowym jestem w stanie zakupić  serwer dedykowany + przeznaczyć pieniądze na zareklamowanie serwera.

Projekt nie jestem projektem na zaraz, chcę stworzyć go wraz z osobą ambitną która poświęci się serwerowi i poradzi sobie ze wszystkim przeciwnościami jakie spotka na drodze.

Nie chcę zbytnio się rozpisywać jak będzie wyglądał serwer od strony fabularnej. Najbardziej zależy mi na zabezpieczeniach i stabliności.

Jeśli jesteś technikiem i chcesz stworzyć projekt który odbije się echem na scenie prywatnych serwerów metin2.

Odezwij się GG: 51593228

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...