Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Modernizacja komputera

BlasterBlack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem zapalonym czołgista a podczas gry na niskich ustawieniach (Lepsze mi są nie potrzebne) mam 20:30 fps podczas zblizania fps spadaja do 10-15 do szczescia brakuje mi około 40-50 fps w grze.Moje pytanie brzmi jak procesor polecicie na ten cheap set jaki zasilacz oraz ile pamieci byscie dołorzyli oraz jaka polecicie obudowe do tej płyty głownej.Interesuja mnie czesci uzywane  by wyniki w tej grze były takie jak pisałem

moj komputer to:

Procesor:Amd Athlon(tm) 64 X2 dual core processor 5200+(2 CPUs),~2.7GHz Pamięć:3075 MB RAM Karta graficzna:Amd radeon HD6700 series (Pisze na niej His czarno-niebieska)Płyta głowna:Gigabyte technology Co/Ltd. M52L-S3 Zasilacz:WhiteEnegry 500W Atx-500W Dysk Twardy:320GB Western Digita.

Opublikowano
6 godzin temu, Siarczyslaw napisał:

Pierwsze co leci to nowa karta, Kup 1050 TI X2 od Inno3d znajdziesz w fajnych cenach używki , procek dokupisz ram i bym.

co ty gadasz ? najlepiej wsiąśc jakaś i3 2100+mobo+4gb ramu karta jego  da rade. jest to tansze rozwiązanie niż ta karta za tyle ile karta kosztuje bd mial całkiem taniego kompa do gierek 

Pomogłem ?? like

Opublikowano

Wiec  jaką płyte główna polecasz oraz i 3 mam juz 5 gb w ddr2  prosił bym o aukcje.

czy mogla by byc taka do ktorej potem moglbym wlorzyc 2 gb karte ewentualnie jakis inny zasilacz zeby była mozliwośc modyfikacji potem na tej płycie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...