Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA - czy jest możliwość odwołania się od bana?

Aureate

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaka to wersja Fify? Jak kupowałeś coins to szanse na zdjęcie bana są małe. Dostałes bana na całe konto? 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Mam ten sam problem, tylko nie za kupowanie coinsów, a za robienie nub kont i robienie na nich sbc, a nastepnie przelewanie coinsów na maina. Co smieszniejsze nie zabrali zawodnów ( jak straszyli w mailu ) tylko skasowali coinsy, a ja głupi zbierałem cała kwote na skład zamiast kupować po kolei....

Opublikowano
7 godzin temu, Crash152 napisał:

Mam ten sam problem, tylko nie za kupowanie coinsów, a za robienie nub kont i robienie na nich sbc, a nastepnie przelewanie coinsów na maina. Co smieszniejsze nie zabrali zawodnów ( jak straszyli w mailu ) tylko skasowali coinsy, a ja głupi zbierałem cała kwote na skład zamiast kupować po kolei....

Przelewanie i kupno EA traktuje tak samo. Poza tym każdy, który przelewa sobie coinsy wie, że od razu po przelaniu trzeba wydać wszystko na zawodników...

17 godzin temu, Aureate napisał:

Siema, dostałem bana za kupowanie coinsów na fifie. Miał ktoś taką sytuacje i udało mu się odwołać ? Co napisaliście?

Nie pisz nic, nie trać czasu, bo i tak odprawią ciebie z kwitkiem. Jedyną szansą na odbanowanie jest sytuacja, w której ktoś ci ukradł konto i trainerował.

• Adder. zmienił(a) tytuł na FIFA - czy jest możliwość odwołania się od bana?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...