Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin na zintegrowanej grafice

Z4raki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Padła mi karta graficzna i aktualnie muszę z komputera korzystać na zintegrowanej. Pamiętam, że jak kupiłem kompa i jeszcze grafiki nie miałem to na zintegrowanej metin normalnie działał, teraz jednak wyskakuję mi LOG Sorry,Your system does not support 3D grahics please check your hardware and system configuration then try again. Sterowniki do tej integry są najnowsze więc nie wiem o co chodzi. Płyta głowna to MSI H81M-P33 a procesor intel i5 4460. Wie ktoś co zrobić żeby metin działał póki jeszcze grafiki nowej nie mam?

Opublikowano

Spróbuj wejść w menu sterowników i ustawić preferowany procesor graficzny na zintegrowaną kartę graficzną. Ewentualnie ppm na metina i uruchom z procesorem graficznym > zintegrowana karta graficzna 

#LenovoLegion Team

Opublikowano
45 minut temu, Aplay. napisał:

Spróbuj wejść w menu sterowników i ustawić preferowany procesor graficzny na zintegrowaną kartę graficzną. Ewentualnie ppm na metina i uruchom z procesorem graficznym > zintegrowana karta graficzna 

Jak wejść do menu sterowników? I jak ustawić w metinie tą zintegrowaną grafike, jak ppm dam to nie ma nic takiego

Opublikowano
41 minut temu, Aplay. napisał:

jaka karta graficzna ? 

29 minut temu, Z4raki napisał:

No zintegrowana, napisałem w 1 poście przecież 

Ta i5 to Intel HD Graphics 4600 o ile ma to jakieś znaczenie, wątpię.

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

Ma znaczenie. 

@Z4raki

wyszukaj > panel sterowania nvidia > ustawienia 3d > zarządzanie ustawieniami 3d > ustawienia globalne > preferowany procesor graficzny i ustawiasz "zintegrowana karta graficzna" 

#LenovoLegion Team

Opublikowano
20 minut temu, Aplay. napisał:

Ma znaczenie. 

@Z4raki

wyszukaj > panel sterowania nvidia > ustawienia 3d > zarządzanie ustawieniami 3d > ustawienia globalne > preferowany procesor graficzny i ustawiasz "zintegrowana karta graficzna" 

Skąd mam mieć panel sterowania nvidia skoro nie mam karty nvidia? Jeśli w moim przypadku chodzi o AMD Settings, bo takie coś mam od normalnej karty graficznej, nie tej zintegrowanej, to nie mogę tego uruchomić, bo mam usunięte sterowniki od normalnej karty  

Opublikowano

Ajajaj, jezu nie doczytałem xD w takim razie jeśli nie masz komendy zmien domyslny procesor graficzny po kliknieciu ppm na ikonke gry to nie wiem. 

#LenovoLegion Team

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...