Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop do 3000zł

Suszara

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Mam zamiar sobie sprawić mały prezent na święta w postaci jakiegoś laptopa do 3k.

Ma służyć głównie do gier, neta i trochę photoshopa. Wiem, że do gier nie dostanę idealnego w tej cenie, ale jedynym słusznym wyborem okazał się Lenovo Ideapad 320.

Jedynym mankamentem jest fakt, że musi to być sieć sklepów Euro, bo mają fajną okazję ratalną no i ja nie mam zdolności kredytowej, więc muszę się posłużyć rodzicami, którzy nie godzą się na żadne xkomy, morele czy komputroniki (w mieście zamknęli oddział komputronika).

Zostawiam link do mojego wyboru - https://m.euro.com.pl/laptopy-i-netbooki/lenovo-ideapad-320s-15-6-intel-core-i5-8250u-8gb-ram-256gb-dysk-gf1040-grafika-win10.bhtml#

Warto czy nie warto, a może coś innego w tej granicy cenowej?

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

Opublikowano

Jest to dobry wybór jeżeli chodzi o tego typu sklep. Choć matryca zwykły TN najlepiej dokupić w przyszłości monitor zewnętrzny.

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano
14 godzin temu, Gajwer napisał:

Jest to dobry wybór jeżeli chodzi o tego typu sklep. Choć matryca zwykły TN najlepiej dokupić w przyszłości monitor zewnętrzny.

Sądze, że w przyszłości złoże sobie kompa, póki co na 2/3 lata musi śmigać. :D 

Dzisiaj chyba jadę po tego laptopa. :p 

Opublikowano

Też go chciałem wybrać, ale dzięki pewnym plusom mój budżet się nieco zwiększył i wybrałem coś mocniejszego. Czytałem sporo opinii na jego temat i nie spotkałem się z wadami, oprócz jednej - niektórzy skarżyli się trochę na matrycę. Dobry procesor do photoshopa, większość nowszych gierek też będzie potrafił udźwignąć na niższych ustawieniach. Cena jest na prawdę bardzo dobra. 

#LenovoLegion Team

Opublikowano
18 godzin temu, Aplay. napisał:

Też go chciałem wybrać, ale dzięki pewnym plusom mój budżet się nieco zwiększył i wybrałem coś mocniejszego. Czytałem sporo opinii na jego temat i nie spotkałem się z wadami, oprócz jednej - niektórzy skarżyli się trochę na matrycę. Dobry procesor do photoshopa, większość nowszych gierek też będzie potrafił udźwignąć na niższych ustawieniach. Cena jest na prawdę bardzo dobra. 

Kupiłam go. I fakt, matryca jest fatalna. xD wygląda jakby była wiecznie brudna.

Martwi mnie tylko ilość procesów, na start systemu miałam ich aż 180.. 

Ale to chyba osobny temat.

Opublikowano

Cóż, morał z tego taki, że warto jednak zaczekać i trochę pomyśleć przed kupnem. Skoro kupiłaś go w RTV masz 14 dni na bezpowodowy zwrot, więc masz okazję go przetestować, chociaż moim zdaniem matryca to podstawa, zdecydowanie zrezygnowałbym z tego laptopa. Szkoda, że wady dopiero wychodzą po zakupie.

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Wiesz, generalnie tak, ale szansa, że ktoś akurat ma tego laptopa jest 1/10000. Postaram się go jakoś ogarnąć, jeżeli nie to zwrócę ten dziadowski model 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...