Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyświetlenia artykułu warunkiem zaliczenia przedmiotu

lilnew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Otóż sprawa wygląda tak, że muszę uzyskać około 1500 wyświetleń pod moim artykułem, który znajduje się na stronie prowadzącego zajęcia. Jest to swego rodzaju warunek zaliczenia przedmiotu.
Chciałbym się zapytać, czy znacie jakieś miejsca, pomysły w jaki sposób mógłbym dotrzeć takim artykułem do większej ilości osób i osiągnąć wymagane wyświetlenia? Na razie publikowałem link do artykułu w komentarzach pod innymi artykułami w podobnej tematyce i na grupach na Facebooku.
Byłbym wdzięczny za odpowiedzi i pomoc! :)

Chodzi o ten artykuł: https://www.silesiasem.pl/google-analytics-sieci-spolecznosciowe

Nie wiem czy dobry dział wybrałem ale wydawał mi się najbardziej odpowiedni :D

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Dodaj na wykopie. Możesz także spróbować na jakichś stronach o zarabianiu w Polsce przez internet. Takich większych są może 2 lub 3 strony. Niestety nie mam pojęcia czy zaakceptują ci sam link. Warto spróbować, może akurat wpadnie trochę wyświetleń.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Przyspamuj linkiem do tego artykułu na ask.fm - oferujesz powiedzmy 10 lajków za kliknięcie w link (dzieciaki za lajki zrobią wszystko - oczywiście nie dasz wcale tych lajków).

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...