Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Maple story Priv ban

kynniu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostalem bana na ip na priv serwerze. Bana na ip usunąłem ale gdy wybieram postać wyskakuje mi okienko "The conection to the server has ended. Please try again later" blad wyskakuje mi na 2priv servach na których dostałem bana wiec to nie jest przypadkowe. i mam takie pytanie czy istnieje jakiś sposób by grac jeszcze na tym servi ? ;]

Opublikowano
Dostalem bana na ip na priv serwerze. Bana na ip usunąłem

W jaki sposób? Bana na ip da się usunąć tylko zmieniając ip.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

To nie jest ban na konto, bo jeżeli takowy to był to nie mógłbyś zalogować się na swoje konto. Prawdopodobnie to przez proxy/hotspota/inny shit do maskowania/zmiany IP. A tak w ogóle to NIE ROZUMIEM po co hackować na prywatnych serwerach >>

Opublikowano

Ja tez mam taki problem dostalem bana nie wiem za co bo dc dostalem na takim servie i na stronce nie chcialo mi sie wylogowywac bo sie spieszylem. Logoje sie znowu pozniej i jest ban ;| Sciagnolem Hotspot shield i chcialem sobie pograc na tym servie bo swietny byl ale jak wybieram postac to wyskakuje blad "The conection to the server has ended. Please try again later" Prosze o pomoc... ;|

<<<<<<< EMS >>>>>>>>

5x Hunter nick: Nales --> Sleep

6x Page nick : Cord --> Sleep

7x Mage I\L nick: Emglo --> Sleep

To nie jest zwykle Forum, to jest MPCFORUM.

Opublikowano

To nie chodzi o to Po prostu dostałes Bana na Maca a z tego co wiem Maca nie da sie zmienić

Opublikowano

da sie zmienic maca ale moga z tego wyniknac problemy ja zeminilem se raz i nie mialem neta bo zapomnialem spisac moj wlasciwy adres mac i nie moglem worcic a z emam neta priv to tlyko na 1 mialem no i jak se poradzic? no ale w koncu cos tam se wyskrobalem w otchlani c i wrocilem maca z nim neta

• Dodaj nową pozycję...