Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zajęty nick na mc premium

Stevey728

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Więc tak miałem konto premium na nicku Patryk5813, jednakże konto sprzedałem, i nw czy kupiec zmienił nick, ale chyba tak. I teraz pytanie czy mogę jakąś ten nick przerzucić na nową premke?

Opublikowano

@Patryk5813 na stronie namemc.com można sprawdzać nicki premium,serwery,peleryny,skiny itp.
1.Nick można zmienić co 30 dni
2.Jeżeli zmienisz nick z x na y to po 30 dniach będziesz mógł użyć nick "x" a inni dopiero po 37 (Czyli dają ci te 7 dni, może zdecydujesz się zmienić znów na stary nick.)
INSTRUKCJA OBSŁUGI NAMEMC.COM
Wchodzisz na Namemc.com
Wyświetla ci się pole do wpisywania
Wpisujesz nick.
Wyświetla ci się czy jest dostępny/zajęty/ile trzeba na niego czekać.

Twój nick Patryk5813 jest Dostępny lecz musisz poczekać jeszcze 24 aby go móc ustawić, a właściciel tego konta 17 dni.
https://pl.namemc.com/name/Patryk5813 Pozdrawiam. Jeżeli pomogłem, możesz zostawić plusa :)

Opublikowano

@Blackovskyy, czyli mam rozumieć, że za 23 dni będę mógł zająć nick Patryk5813? Szczerze mówiąc to na starej premce którą sprzedałem byłem na tej stronie namemc.com i zaklepałem ten nick.

@aktualizacja, zalogowałem sie na stronę namemc wtedy gdy miałem tę starą premkę i widzę że nick to maniek_TV_yt

Opublikowano
52 minuty temu, Patryk5813 napisał:

@Blackovskyy, czyli mam rozumieć, że za 23 dni będę mógł zająć nick Patryk5813? Szczerze mówiąc to na starej premce którą sprzedałem byłem na tej stronie namemc.com i zaklepałem ten nick.

@aktualizacja, zalogowałem sie na stronę namemc wtedy gdy miałem tę starą premkę i widzę że nick to maniek_TV_yt

Tak, chyba że ktoś inny go zajmie, lub ten który kupił konto go przywróci. (Ma na to czas 7 dni przed aktywacją nicku do użytku.)

Opublikowano
Dnia 11.12.2017 o 15:04, Blackovskyy napisał:

Tak, chyba że ktoś inny go zajmie, lub ten który kupił konto go przywróci. (Ma na to czas 7 dni przed aktywacją nicku do użytku.)

A przyśpieszyć się tego nie da?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...