Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA - czy jest bezpieczna strona do wymiany monet z PC na PS4?

W4rrock

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Tak jak w temacie , czy jest jakaś BEZPIECZNA strona do wymiany monet z pc na ps4 ? A jeżeli nie ma to w jaki sposób ( i czy w ogóle ) mogę sobie wymienić te monety?

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Z tego co wiem nie ma takiej możliwości, ale możesz napisać do supportu, np. supercoinsy (chyba najbardziej legitna, Polska strona) z zapytaniem, czy nie chcieliby przeprowadzić z tobą takiej wymiany. Jeśli nie to po prostu sprzedaj coinsy z PC i kup na PS4. Pamiętaj jednak, że sprzedając coinsy musisz liczyć się z tym, że poczekasz ok. 1,5 tygodnia, aby oni to zrealizowali, ja osobiście ostatnio sprzedawałem coinsy z xbox one i czekałem prawie 2 tygodnie, ponieważ mają bardzo dużo kont w kolejce. Jeśli zdecydujesz się na sprzedaż to najlepiej zrobić to na Polskiej stronie, a kupić na zagranicznej.

• Adder. zmienił(a) tytuł na FIFA - czy jest bezpieczna strona do wymiany monet z PC na PS4?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...