Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GoldBot

Ssspolak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, pewnie większość pamięta [*] goldbota, na którym niejeden wbił duże lvle. Znalazłem gdzieś na necie linka do niego, i z tego co zauważyłem to expi, sprzedaje itemy, ale problem zaczyna się gdy musi użyć potek. Wyskakuje error i apka się zamyka. 
No i tutaj moje pytanie, jakie umiejętności trzeba posiadać, jakie te całe języki itp. trzeba znać, żeby takiego bota zaktualizować na własną ręke i czy jest tu jakaś osoba, która by potrafiła to ogarnąć? 
link dla tych co chcą pokombinować: http://www102.zippyshare.com/v/NhXA4OoI/file.html
no i skanik: https://www.virustotal.com/pl/file/c788a1b636c1be7d598ecbc9818615e2d46b1b142a84a2011dabb136a8ae085c/analysis/1499436982/

Opublikowano

Z tego co wiem, potrzeba kod zródłowy żeby edytować bota, którego autor usunął.

I nie tylko wywala gdy musi użyć potki, u mnie jest ,że nawet jak nie musi użyć potki ma 100% hp to raz wywali jak poexpi chwilę a raz odrazu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To v 2.6, próbowałeś z wcześniejszymi? mam wszystkie od 2.3 do 2.51, zaraz zrobię jakieś testy u siebie tylko muszę zrobić sobie kopie i wypierdolić antywira, bo mi usuwał co chwila xD

PANOWIE JEST PROGRES! 

Bot ogólnie działa, 50 staminy mi wycyckał do zera, i teraz uwaga - musicie mieć poty z full lekiem.  Trochę się pobuguje, potem padł mi jeszcze dwa razy, ale koniec końców ogarnął i doexpił. Także - zaznaczać full leka, i jechać dalej. 

1111111111111.png

Opublikowano
Dnia 20.12.2017 o 13:35, Elraen napisał:

To v 2.6, próbowałeś z wcześniejszymi? mam wszystkie od 2.3 do 2.51, zaraz zrobię jakieś testy u siebie tylko muszę zrobić sobie kopie i wypierdolić antywira, bo mi usuwał co chwila xD

PANOWIE JEST PROGRES! 

Bot ogólnie działa, 50 staminy mi wycyckał do zera, i teraz uwaga - musicie mieć poty z full lekiem.  Trochę się pobuguje, potem padł mi jeszcze dwa razy, ale koniec końców ogarnął i doexpił. Także - zaznaczać full leka, i jechać dalej. 

1111111111111.png

Tak tylko, na full leku tyle sie wyjdzie na - co się nie opłaca bocić :p lepiej już ręcznie i nie inwestować w full lek potki.

Opublikowano

Na publikach może i wyjdziesz na minusa, na priv jest ez bo działa sprzedawanie itemów. Tanie mixy z pełnym masz w Thuzal. 
Poza tym, temat był o tym, że nie działa, a nie, że wyjdziesz na - na full leku. Coś za coś. 

Opublikowano
Dnia 20.12.2017 o 13:35, Elraen napisał:

PANOWIE JEST PROGRES! 

1111111111111.png

Dzięki za informację!!! Pokombinuje z tym full lekiem :) 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
On 12/20/2017 at 1:35 PM, Elraen said:

PANOWIE JEST PROGRES! 

1111111111111.png

dałbyś rade na pw wysłać kod źródłowy do edycji proszę :v sam bym sie tym pobawił

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Niby wylogowuje postać z przeglądarki, ale nie działa, nie da sie wybrac gdzie ma expic w sumie to nic nie da sie zrobic. nie pokazuje elitek i expowisk

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...