Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Proszę o pomoc woj body .

Quenti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .
Mam wielką prośbę . Proszę kogoś doświadczonego o rozpisanie kameieni milowych dla woja bodego . 
Chodzi mi tutuaj głównie o eq łącznie z biżuterią,butami etc . Mam na myśli jaką mam mieć zbroję,broń etc w danym etapie gry .
Miło by też było jeśli ktośby napisał gdzie w danym przedziale expić. Co do eq to fajnie by też było jeśli było by napisane na ile ma być ulepszona .
Czyli ogólnie prosił bym o przebieg postaci wojownika body od 1lvl aż do 120lvl, czyli rozpiske nazwy przedmiotów jaką powinienem posiadać na danym lvl.
Naprawdę będę bardzo ale to bardzo wdzięczny . Oczywiście jeśli ktoś wie o istnieniu takowej rozpiski o jaką mi chodzi prosił bym o podlinkowanie jej 
albo coś ;p . 
Pozdrowienia i z góry dzięki .

Opublikowano

Do 120lv Ci nie pomogę, ale początek mogę Ci napisać. Więc tak, na sam start warto mieć jakieś kilka kk nawet kupione na allegro, żeby luźno wbić zbroje tarcze i hełm na 1lvl na +6. Mając te eq+6, miecz bohatera startowy i yangi na potki, spokojnie możesz zacząć expić. Z takim eq lecisz do 18, na 18 warto by było jakąś tygrę+9 skołować z hp żeby w m2 expić na całkowitym luzie. Z tym eq +6 i tygrą lecisz do 30lvla w m2. Na 30lv warto już jakieś butki/branse/nasior byle jakie z bonem 1500pż, oraz tarcze i hełm na 21lv +6/7 i expić do 35lvla na orkach. Na tym 35lvl musisz zrobić konia bojowego, ogarnąć śmiertelke+9 z hp, bizu może jeszcze być te 1500pż, ale do tego też ebonitowe kolce+9 które są na 33lv i dają 1650pż bez przetopów. Do tego żeby przyzwoicie dalej expić, tarcze i hełm na 21lv  warto już mieć +8/9. Podsumowując, na 35lvl musisz mieć śmiertelke+9 z hp, ebonki+9, tarcze i hełm na 21lv +8/9, buty branse nasior 1500pż i konia bojowego. Co do broni niepotrzebujesz na razie, bo co 10lvli dostajesz broń bohatera na 2 tygodnie czy tam 10dni. Od Ciebie zależy czy będziesz tak expił, że zdążysz z tymi broniami wbić 75lv czy w międzyczasie kupisz riba+9. Jeśli chodzi o zmiany eq od 35 do 75 to na pewno na 61lv musisz mieć tarcze 61lv+9, hełm na 21lv wymienić na hełm 60lv+7 ebonitowe kolce zostają. Nie wiem jak z biżuterią, ale na pewno przydałyby się jakieś fenki +6/7 z hp na 55lv, jak Cie stać to bransa z białego złota +9 z bonem 10% do pż. Dalej niech ktoś inny Cie już poprowadzi i ewentualnie zmieni coś w tym co napisałem, bo dawno nie grałem na Plu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...