Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opaska monitorująca aktywność

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, moja mama zaczęła się rozglądać za opaskami monitorującymi aktywność i znalazła takie coś: Manta SWT302 Co o tym sądzicie? To urządzenie powinno posiadać: ilość kroków, spalone kalorie, jakość snu dystans oraz fajnie gdyby mogło sparować się z telefonem i powiadamiać, gdy ktoś dzwoni. Cena tak do 120zł chociaż propozycję do 150zł też chętnie zobaczę. 

Liczę na waszą pomoc

Cześć.

Opublikowano

129,00

http://allegro.pl/xiaomi-mi-band-2-oficjalny-sklep-xiaomi-i7068090113.html?bi_s=ads&bi_m=listing%3Adesktop%3Aquery&bi_c=ODM4ZTcxN2UtOTVjNS00Nzc1LTljMjYtMjAxMWQ2ZDRlMzgyAA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=2777a14a-86cb-4586-897f-091f1762f0f5

funkcje

Odblokowanie telefonu

Fitness Monitor

Monitoring Snu

InteligentnyAlarm

Pomiar przebytego dystansu, spalonych kalorii, ilości kroków

Pulsometr

Pobudzacz aktywności

Opublikowano

Podoba mi się, lubię tą markę, ale czy da się tą opaskę sparować z inną marką niż Xiaomi?

Cześć.

Opublikowano
Dnia 9.12.2017 o 09:44, Pinecha08 napisał:

Podoba mi się, lubię tą markę, ale czy da się tą opaskę sparować z inną marką niż Xiaomi?

Działa z telefonami z androidem i ios, wystarczy że pobierzesz aplikacje MiFit. A jeżeli chodzi o cene to na aliexpress jest taniej. Pozdrawiam.

P.S wciąż czekam na kolejną edycje hawajemc.eu jailbreak :)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...