Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darvanis [Dedyk][Hard]

Adonis6Xp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niech moją opinią o waszym serwerze będzie zwrócenie uwagi na błąd, iż na samym dole jest tekst "Scan", a nie "Scam". :yay:

Opublikowano
3 minuty temu, Reygras napisał:

Niech moją opinią o waszym serwerze będzie zwrócenie uwagi na błąd, iż na samym dole jest tekst "Scan:", a nie "Scam". ^_^

Żadne oszustwo po prostu zakładamy serwer dla ludzi lubiących hard , chcemy by serwer był rozwijany tak jak to było kiedyś dla tego nie wstawiliśmy wszystko na raz tylko po kolei a scam=oszustwo , to słowo prędzej pasuje pod twoją opinię .

Opublikowano

Ciekawe jak zareaguje administracja EliteMT2 na podjebanie logotypu (tego w tle).

Co Wy macie w głowach ludzie?

Opublikowano
18 minut temu, Supreme napisał:

Ciekawe jak zareaguje administracja EliteMT2 na podjebanie logotypu (tego w tle).

Co Wy macie w głowach ludzie?

Grafiki z których korzystałem pod prezentacje są ogólnie dostępne dla każdego , każda grafika nie  była opatrzona prawami autorskimi z czym idzie można je publikować oraz przerabiać na dowolny sposób .

12 minut temu, ►GNOMEK◄ napisał:

Z dnia na dzień coś nowego, ale nic co przyciągnie uwagę, żeby nawet zagrać. 

Nazwy serwerów tylko się zmieniają i tyle. 

Zobaczymy co tym razem z tego wyjdzie. 

My stawiamy na to by klimat gry przypomniał nam starego metin2 , mamy nadziej że się uda to od tworzyć ,  nie obchodzi nas ani zysk pieniężny tylko stworzenie serwera takiego jak kiedyś był i tak jak kiedyś tylko w przyspieszonym tempie będziemy dodawać nowości ( wiem powiecie ale to już było , tak było dla tego komuś jak się nie chce grać to nie zmuszamy ) a osoby chętne do gry pozdrawiamy i zapraszamy już wkrótce :)

Opublikowano

17. Prezentacja obowiązkowo musi zawierać 2 screeny weryfikacyjne z napisem "Nazwa serwera dla MPCForum z aktualną datą".

Popraw screeny aby były zgodne z regulaminem, czas do 18.

Opublikowano

Oficjalnie najbrzydsza prezentacja roku :D Bez obrazy oczywiście - może wejde zobaczyć bo dawno nie grałem.

Opublikowano
1 godzinę temu, Aive napisał:

17. Prezentacja obowiązkowo musi zawierać 2 screeny weryfikacyjne z napisem "Nazwa serwera dla MPCForum z aktualną datą".

Popraw screeny aby były zgodne z regulaminem, czas do 18.

1.

bf34eb5afd2e9.jpg

2.

0703aed822915.jpg

Dodano w prezentacji też .  Pozdrawiam

Opublikowano
1 minutę temu, Strik3r. napisał:

serwer jeszcze nie wystartował a już event z metalami xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

na metal będzie bardzo mała szansa i uwierz mi że szybko następnej okazji na zdobycie jego szybko nie będzie wiec warto będzie go już zdobyć na potem , a szansa jego dropu będzie podobna do dropu skrzyń świątecznych

Opublikowano
3 minuty temu, Adonis6Xp napisał:

na metal będzie bardzo mała szansa i uwierz mi że szybko następnej okazji na zdobycie jego szybko nie będzie wiec warto będzie go już zdobyć na potem , a szansa jego dropu będzie podobna do dropu skrzyń świątecznych

Dobra budowa zdania xD

Nie zagram, powodzenia bez reklamy padnie po kilku tygodniach. 

image.png

Opublikowano

xDxDxDxDxDxDxDxDxDxD

Adonis, może chcesz kupić u mnie reklame? Pakiety tańsze niż u ciebie

Opublikowano
5 minut temu, Lajk™ napisał:

xDxDxDxDxDxDxDxDxDxD

Adonis, może chcesz kupić u mnie reklame? Pakiety tańsze niż u ciebie

Za drogo i za dużo gimbazy na tych twoich FB :)

Opublikowano
3 godziny temu, Adonis6Xp napisał:

Grafiki z których korzystałem pod prezentacje są ogólnie dostępne dla każdego , każda grafika nie  była opatrzona prawami autorskimi z czym idzie można je publikować oraz przerabiać na dowolny sposób .

No to się zdziwisz :21_kissing_closed_eyes:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...