Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheatowanie na .pl

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka, zastanawiam się nad powrotem na PL'a, ale chciałem spytać jak wygląda sprawa z banami na PL w tym momencie. Czy poprawiło się coś w kwestii powiązywania kont gdzie było cheatowane z kontem głównym? Czy dalej kończy się na banie na 1 konto, a cały profit który zdążyło się przekazać zostaje?

Opublikowano

Szczerze gral juz prawie miesiąc czasu na Tasmani i Kamer moda używam co prawda nie ma dzialajacych polowe funkcji ale wystarczy ze ma expbota dobrego i juz mam 56 lv z samym expbotem ;D a bana do tej pory nie mam. 

To nie miejsce na reklamę.

Opublikowano
Dnia 5.12.2017 o 16:00, Juri. napisał:

Hejka, zastanawiam się nad powrotem na PL'a, ale chciałem spytać jak wygląda sprawa z banami na PL w tym momencie. Czy poprawiło się coś w kwestii powiązywania kont gdzie było cheatowane z kontem głównym? Czy dalej kończy się na banie na 1 konto, a cały profit który zdążyło się przekazać zostaje?

Niestety musieliśmy zablokować konto xxxx z powodu naruszenia obowiązujących zasad. Powód blokady to:

Korzyści czerpane z używania zewnętrznych/nielegalnych programów (FishBotów, farmbotów, dropperów na hacki) 
na serwerze Negros (50) na postaci: xxxxxxx 

Konto pozostanie zablokowane do: 19.12.2017 20:21:29.

Jeżeli masz jakieś pytania dotyczące tej blokady, nasz Zespół z przyjemnością na nie odpowie. Możesz się z nimi skontaktować tutaj support.metin2.pl.

Jeżeli masz jakieś pytania dotyczące płatności lub blokady za płatności, możesz je zadać tutaj billing.gameforge.com/index.php?lang=en.

Więcej informacji o grze, obowiązujących zasadach i obsłudze klienta możesz znaleźć na naszej oficjalnej stronie pl.metin2.gameforge.com/.

Pozdrawiamy,
Twój Zespół Metin2.

Ban na wszystkie powiązane konta po jakimś tygodniu.
Ban dostałem nba 14 dni
z tego co rozmawiałem z GM następne powiązanie perm :)

Opublikowano
Dnia 7.12.2017 o 11:10, radek94b napisał:

Niestety musieliśmy zablokować konto xxxx z powodu naruszenia obowiązujących zasad. Powód blokady to:

Korzyści czerpane z używania zewnętrznych/nielegalnych programów (FishBotów, farmbotów, dropperów na hacki) 
na serwerze Negros (50) na postaci: xxxxxxx 

Konto pozostanie zablokowane do: 19.12.2017 20:21:29.

Jeżeli masz jakieś pytania dotyczące tej blokady, nasz Zespół z przyjemnością na nie odpowie. Możesz się z nimi skontaktować tutaj support.metin2.pl.

Jeżeli masz jakieś pytania dotyczące płatności lub blokady za płatności, możesz je zadać tutaj billing.gameforge.com/index.php?lang=en.

Więcej informacji o grze, obowiązujących zasadach i obsłudze klienta możesz znaleźć na naszej oficjalnej stronie pl.metin2.gameforge.com/.

Pozdrawiamy,
Twój Zespół Metin2.

Ban na wszystkie powiązane konta po jakimś tygodniu.
Ban dostałem nba 14 dni
z tego co rozmawiałem z GM następne powiązanie perm :)

Hm, biorąc pod uwagę że w ciągu kilku dni uzbierałem yangi o wartości ~60zł (300kk) to warte ryzyka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...