Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Terabithia nie moge odpalić

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano.

Pomoże ktoś z tym?

SYSERR: Dec  5 14:06:39 :: ChildLoop: AsyncSQL: query failed: Unknown column 'find_shop' in 'field list' (query: SELECT PASSWORD('mojehaslo'),password,securitycode,social_id,id,status,availDt - NOW() > 0,UNIX_TIMESTAMP(silver_expire),UNIX_TIMESTAMP(gold_expire),UNIX_TIMESTAMP(safebox_expire),UNIX_TIMESTAMP(autoloot_expire),UNIX_TIMESTAMP(fish_mind_expire),UNIX_TIMESTAMP(marriage_fast_expire),UNIX_TIMESTAMP(money_drop_rate_expire),UNIX_TIMESTAMP(find_shop),UNIX_TIMESTAMP(mining_expire),UNIX_TIMESTAMP(create_time) FROM account WHERE login='mojlogin' errno: 1054)

Opublikowano

Kolejna icaria na plikach terrabithi.. ŚMIESZNE. Treen i tak pamiątke zostawił a twój iloraz inteligencji na to nie pozwala by się zatanowic czy warto.

DOWN: NA TYM FORUM DLA CIEBIE POMOCY NIE MA.

Opublikowano
3 minuty temu, bigbig napisał:

Kolejna icaria na plikach terrabithi.. ŚMIESZNE. Treen i tak pamiątke zostawił a twój iloraz inteligencji na to nie pozwala by się zatanowic czy warto.

Cieszę się lecz ten temat jest od pomocy a nie od hejtu :)

BENC BENC BENC BENC 

Opublikowano

Panowie, ja Was proszę, naprawdę nie chcę dawać tylu ostrzeżeń. Jeśli nie chcecie pomóc autorowi, to nie piszcie zbędnych postów, swoje zdanie o nim czy o plikach możecie mu przekazać w inny sposób i w innym miejscu. Tutaj jest miejsce na chociażby próbę pomocy, zachowujmy się jak dorośli ludzie.

Opublikowano

Jesteś matołem nie dlatego że masz błąd, tylko dlatego że bierzesz się za rzeczy, o których nie masz pojęcia... Jak 99,91% tego "forum"

sygna.png

Opublikowano
22 godziny temu, TakiTamArtagnan napisał:

jestem idiotą bo mam błąd? 

w tym że ty zapewne tego nie umiesz to sie nie udzielaj.

nie. jesteś idiotą gdyż pisze co jest nie tak.

• Ups... zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...