Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shenlong Mt2

rojdzonson1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, dzisiaj wpisałem w google nazwę dość już starego serwera Shenlong mt2 i wszedłem na starą stronę główną która normalnie działa i są tam podane informacje które mówią że serwer zostanie uruchomiony ponownie, ale nie ma tam większych informacji więc chciałem spytać was co o tym sądzicie i czy wiecie coś ponieważ szukałem trochę (i szukam dalej jakichkolwiek konkretów) bo fajnie byłoby znów zagrać na tym serwerze.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
Dnia 5.12.2017 o 02:05, rojdzonson1 napisał:

Siemka, dzisiaj wpisałem w google nazwę dość już starego serwera Shenlong mt2 i wszedłem na starą stronę główną która normalnie działa i są tam podane informacje które mówią że serwer zostanie uruchomiony ponownie, ale nie ma tam większych informacji więc chciałem spytać was co o tym sądzicie i czy wiecie coś ponieważ szukałem trochę (i szukam dalej jakichkolwiek konkretów) bo fajnie byłoby znów zagrać na tym serwerze.

na tą strone co wbiłeś to jest do wyciągania waszych pasów do kont xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...