Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA - na jaką platformę najlepiej nabyć grę?

W4rrock

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie . Na jaką platformę najlepiej kupić fifę ? Na jakiej platformie najwięcej ludzi gra ?

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Zależy. Ja osobiście przesiadam się z Xbox One z powrotem na PC (tylko sprzedam coinsy :D). Dlaczego? Osobiście gram głównie Squad Battles i FUT Champions. Z tym pierwszym nie mam problemu, ale jeśli chodzi o mistrzostwa sprawa jest o tyle skomplikowana, że różnica meczów pomiędzy Xbox One, a PC wynosi 15. Zagrałem raz całe 40 meczów i była to dla mnie katorga, cały weekend poszedł się, brzydko mówiąc, jebać. Oczywiście, mogę przecież grać z tego połowę, ale nie satysfakcjonuje mnie to, wiedząc, że zamiast golda 3, a nawet nie, rozgrywając tyle samo meczów na pc mógłbym wbić elitę 3.

Zdaję sobie sprawę z tego, że niestety nie ma szans na zmniejszenie ilości meczów na konsolach, ze względu na PROS'ów, więc to jest mój główny powód dlaczego się przerzucam.

Oczywiście plusami konsol są niższe ceny zawodników (choć nie zawsze), większa ilość kart na rynku, łatwiej się handluje (choć na PC łatwiej się snajpi).

Minusami PC jest przede wszystkim niższy poziom graczy.

Moim zdaniem musisz sam pod siebie to dostosować. Jeśli wybierzesz konsolę to nie patrz na recenzje X1 i PS4 tylko weź tą, którą posiada więcej twoich znajomych, albo która bardziej ci pasuje, bo z doświadczenia wiem, że różnice w dwóch są znikome, jedna plusuje czymś innym i vice versa.

• Adder. zmienił(a) tytuł na FIFA - na jaką platformę najlepiej nabyć grę?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...