Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mu legend - czy warto, itemy, przyszłość

aleker8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moje pytanie odnosnie tej gry to:

-czy warto grac i sens grania bo z tego co widze to gra opiera sie na questach i to wsumie wszystko,nie mam nic szczegolnego do robienia w tej wersji mu no oczywisice poza dungeonaminoe noi tez nie ma czego takiego jak rajdy,sklepy czy chocby paredziesiat miejsowek jak w starym mu (np. teleport do atlasu,davias itd) expowiska sa zmniejszone do minimum

-itemy z tego co widac to watpie zeby mialy jaka kolwiek wartosc tak jak w starym mu np. gold fenrir ktory byl sporo warty albo sam black fenrir ktorego mozna bylo kupic za spara ilosc souli i nie kazdy mogl sb na niego pozwolic albo i sety np full dragon set z dobrymi opcjami jak dsr itp oraz ancient sety bardzo zadzkie do zdobycia

-przyszlosc mu legend moim zdaniem mala ilosc osob bd w to grala bo szybko to sie komus znudzi bo ile mozna robic wiecznie dungeony do tego dochodzi system pvp ktory nie jest zbytnio imponujacy 

A wy co o tym myslicie warto czy nie warto i w jakim kierunku zmierza mu legend?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

wydaje mi sie ze za duzo ludzi to nie bedzie w to gralo, jest to jak kazde mmo praktycznie, exp, questy, quest, dung, dung, quest i tak ciagle...

lGxCbNd.png

• Aive zmienił(a) tytuł na Mu legend - czy warto, itemy, przyszłość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...