-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
[Rozstrzygnięte]Dodanie restrykcji do klubików
Ankieta dot. restrykcji klubów i klubowiczów
6 użytkowników zagłosowało
-
1. Czy jesteś za wprowadzeniem restrykcji ilości klubów na osobę
-
Tak, uważam że jedna osoba nie powinna być właścicielem więcej niż jednego klubu. [Tak, jeden klub na osobę]
-
Tak, uważam że jedna osoba powinna mieć ograniczoną ilość klubów. [Tak, X klubów na osobę]
-
Nie, uważam że liczba klubów na osobę nie jest dobrym pomysłem na restrykcję. [Nie, nielimitowana ilość klubów na osobę]
-
-
2. Czy jesteś za wprowadzeniem autousuwania klubów, które mają małą aktywność lub ilość klubowiczów?
-
Tak, uważam iż kluby, które mają tylko założyciela powinny być po jakimś czasie autousuwane. Najlepiej po tygodniu. [Tak, tydzień, usuwanie klubów, które mają tylko lidera]
-
Tak, uważam iż kluby, które mają tylko założyciela powinny być po jakimś czasie usuwane. Najlepiej po miesiącu. [Tak, miesiąc, usuwanie klubów, które mają tylko lidera]
-
Tak, uważam iż kluby, które nie tworzyły kontentu i/lub nie miały migracji członków (po prostu brak jakiejkolwiek aktywności) powinny być autousuwane po tygodniu. [Tak, tydzień, usuwanie klubów, które nei są aktywne]0
-
Tak, uważam iż kluby, które nie tworzyły kontentu i/lub nie miały migracji członków (po prostu brak jakiejkolwiek aktywności) powinny być autousuwane po miesiącu. [Tak, miesiąc, usuwanie klubów, które nei są aktywne]
-
Nie, uważam iż jakiekolwiek autousuwanie klubów nie będzie dobrym pomysłem.
-
-
3. Czy jesteś za tym, aby zakładanie klubów miało ograniczenie postowe, czasowe (czas od rejestracji) lub rangowe?
-
Tak, userzy z parasolką nie powinni mieć dostępu do zakładania klubów. [Tak, od rangi members]
-
Tak, kluby powinny móc być zakładane od 500 postów i rangi ProUsera. [Tak, od ProUsera/500 postów]
-
Tak, kluby powinny móc być zakładane od 800 postów i rangi Postmakera. [Tak, od Postmakera/800 postów]
-
Tak, kluby powinny móc być zakładane przez użytkowników, którzy mają 100 postów. [Tak, od 100 postów]
-
Tak, kluby powinny móc być zakładane przez użytkowników bez parasolki, którzy mają 100 postów. [Tak, od 100 postów i rangi Members (bez parasolki)]0
-
Tak, jestem za wprowadzeniem tego typu ograniczenia. Nie ma odpowiedzi na to pytanie, które mi odpowiada, więc zaznaczam tą odpowiedź, która jest równoznaczna z odpowiedzią "INNE" - w poście napiszę swoją wersję.0
-
Nie, uważam iż takie restrykcje są niepotrzebne.
-
- Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.