Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z MineResetLite

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki za pomoc, do zamknięcia.

2 godziny temu, MAROSKiNG napisał:

Za pomocą komendy :).

/mrl erase <mine name>

A napisałbyś jak sprawdzić graczowi do kiedy ma nadaną rangę? plugin permissionsex.

Opublikowano
2 godziny temu, Patryk5813 napisał:

Dzięki za pomoc, do zamknięcia.

A napisałbyś jak sprawdzić graczowi do kiedy ma nadaną rangę? plugin permissionsex.

Nie ma żadnej komendy, jedyne co możesz zrobić to nadać czasową rangę, że podanym czasie wygaśnie. (nie jestem do końca pewien).

/pex user <user> group add vip "" <timeinseconds>

Opublikowano
1 minutę temu, MAROSKiNG napisał:

Nie ma żadnej komendy, jedyne co możesz zrobić to nadać czasową rangę, że podanym czasie wygaśnie. (nie jestem do końca pewien).

/pex user <user> group add vip "" <timeinseconds>

Kiedyś jakąś sprawdzałem tylko nie pamiętam komendy, myślę że to jest pex, lub azrank

Opublikowano
2 minuty temu, Patryk5813 napisał:

Kiedyś jakąś sprawdzałem tylko nie pamiętam komendy, myślę że to jest pex, lub azrank

Możliwe że była to AzRank, sprawdzisz to za pomocą komendy. Tam wskoczą Tobie wszystkie informacje na temat danego gracza.

/azrank <user>

Opublikowano
18 godzin temu, MAROSKiNG napisał:

Możliwe że była to AzRank, sprawdzisz to za pomocą komendy. Tam wskoczą Tobie wszystkie informacje na temat danego gracza.

/azrank <user>

Wiesz może jaka jest komenda na ustawienie domyslnej rangi na serwerze? Gracz wbija i ma default a chciałem żeby miał Gracza, wpisuje komende /pex set default group Gracz, lecz wyświetla się błąd.

Opublikowano
2 minuty temu, Patryk5813 napisał:

Wiesz może jaka jest komenda na ustawienie domyslnej rangi na serwerze? Gracz wbija i ma default a chciałem żeby miał Gracza, wpisuje komende /pex set default group Gracz, lecz wyświetla się błąd.

Ustaw w pliku permissions.yml w randze która ma być domyślna wartość default: true, reszcie daj false ;).

Opublikowano
5 minut temu, MAROSKiNG napisał:

Ustaw w pliku permissions.yml w randze która ma być domyślna wartość default: true, reszcie daj false ;).

Właśnie tak zrobiłem

groups:
  Gracz:
    default: true
    permissions:
    - essentials.spawn
    - essentials.warp
    - essentials.warp.list
    - essentials.list
    - essentials.msg

Reszta grup false, ale nadal jak ktos wbija ma default a nie gracza

Opublikowano
1 minutę temu, MAROSKiNG napisał:

A czy dodałeś w pliku konfiguracyjnym essetnails chat, taką samą nazwę grupy jak w permissions.yml? @Patryk5813

Oczywiście

Gracz: '&7[&aGracz&7]&7{DISPLAYNAME} &8» &7{MESSAGE}'

• Yaboku zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...