Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Netmetin.pl - Sezon Zima

acuna8506

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5. Zapowiedź obowiązkowo musi zawierać 2 screeny weryfikacyjne z napisem "Nazwa serwera dla MPCForum z aktualną datą".

11. Cały zespół serwera musi zostać wypisany w prezentacji.

Popraw zapowiedź aby była zgodna z powyższymi punktami, czas do 10. Na prośbę (PW) wydłużam czas, screeny mają zostać poprawione do godziny 19.

Opublikowano

Stary NetMetin ciągle stoi, a restart i rozpoczęcie od nowa jest decyzją graczy obecnie tam grających ;)
Jak chcesz to mogę Ci dać link do ankiety ;]
Z resztą nawet nie muszę bo wszystko jest na stronie na głównej ;)

Opublikowano

Mogłeś przynajmniej zadbać o jakieś odświeżenie szaty graficznej, nowe screeny czy coś.

Lecisz po najniższej linii oporu.

Opublikowano

teraz serwery metina zamiast kolejnych "s", czy reworków, będą po prostu kolejnymi sezonami xD

start 1 grudnia, zamknięcie 28 lutego, tak? potem chwila przerwy i sezon wiosenny, czy dopiero z letnim wystartujecie w czerwcu?

tenor.gif

Opublikowano

Nie polecam, modle sie aby to padlo od razu po starcie, a najlepiej jeszcze przed. xD

Denerwuja juz mnie te smieszne reworki pod kase.

Juz lepiej jakby zmienil nick, nazwe serwera oraz grafike, zawsze jakis glypi by sie znalazl.

Juz to widze, po nowym roku "WIELKA AKTUALIZACJA!"

Zmiany: snieg na trawe. xD

Opublikowano
17 godzin temu, acuna8506 napisał:

Stary NetMetin ciągle stoi, a restart i rozpoczęcie od nowa jest decyzją graczy obecnie tam grających ;)
Jak chcesz to mogę Ci dać link do ankiety ;]
Z resztą nawet nie muszę bo wszystko jest na stronie na głównej ;)

ty kur wo, jak tam 0 osob gra to ciekawe jacy ludzie glosowali w twojej zajebistej ankiecie.

PIERDOLNIE po 2 miesiacach, tak jak kazdy serwer tego typa.

ELO

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

Ja nie rozumiem tego.. Robić perfidne kopiuj wklej. Przeglądając prezentację samym patrzeniem na te same screeny się znudziłem. Co dopiero jakbym miał zaczynać grać na takim samym serwerze po raz X:aaa:

3da3fe8b5fb226b9med.png

Opublikowano
Dnia 29.11.2017 o 21:00, Aive napisał:

5. Zapowiedź obowiązkowo musi zawierać 2 screeny weryfikacyjne z napisem "Nazwa serwera dla MPCForum z aktualną datą".

11. Cały zespół serwera musi zostać wypisany w prezentacji.

Popraw zapowiedź aby była zgodna z powyższymi punktami, czas do 10. Na prośbę (PW) wydłużam czas, screeny mają zostać poprawione do godziny 19.

Brak poprawy pomimo znacznego wydłużenia czasu, zamykam. Jeśli uzupełnisz zapowiedź, skontaktuj się ze mną poprzez PW, natomiast jeśli postanowisz od razu wrzucić prezentację, proszę o zawarcie tam punktów wymaganych przez regulamin.

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...