Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Czy ktoś z naszych cudownych użytkowników mpcforum.pl znalazł sposób na ominięcie spatchowania metka, gdyż mam taki oto problem że mój net jest słaby i to bardzo niestety ;/ i nie mogę za bardzo jak spatchować metka. MAm patcha sprzed tej aktualizacji (bez HSa) i czy jest możliwość żebym zagrał bez tej aktualizacji?

Proszę nie nabijać postów wypowiedziami typu Było bo nei znalazłem, a jak coś było to nie na temat... Nie wiem poszperaj gdzieś itd.

Bless Ya

refy RMCF

Opublikowano

Witam!

Czy ktoś z naszych cudownych użytkowników mpcforum.pl znalazł sposób na ominięcie spatchowania metka, gdyż mam taki oto problem że mój net jest słaby i to bardzo niestety ;/ i nie mogę za bardzo jak spatchować metka. MAm patcha sprzed tej aktualizacji (bez HSa) i czy jest możliwość żebym zagrał bez tej aktualizacji?

Proszę nie nabijać postów wypowiedziami typu Było bo nei znalazłem, a jak coś było to nie na temat... Nie wiem poszperaj gdzieś itd.

Bless Ya

Mod Kamera ;] Metin2Mod.tk i grasz bez patchowania ; ]

5428180936970289905.png

Opublikowano

@UP

Ale ty podałeś sposób na obejscie patchowania, a nie grania bez akyualizacjji...

Pewnie nadal tak jest ze sie nie łączy z servem ;D

refy RMCF

Opublikowano

@UP

Ale ty podałeś sposób na obejscie patchowania, a nie grania bez akyualizacjji...

Pewnie nadal tak jest ze sie nie łączy z servem ;D

Bez aktualizacji grać się już nie da, server nie akceptuje starego metin2client.bin. Acz pewnie po podmianie wyłącznie tego pliku można garać na jakimś starym mt2 xD

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Powiem wam cosik

Ostatnio sciagnalem arabskiego metka [zjednoczone emiraty arabskie ] i wgralem tam pliki od patcha andrzeja i mi chodzilo jak PL :D hahah :P

A co do topicu

Zobacz podklejoy temat easymetin2 ;) sciagnij i ciesz się grą z hackami :P

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...