Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa myszka

warzecha0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Od pewnego czasu zakupiłem sobie SS Rival 100 i gram na 500 dpi przy sens 1.528 jednak ta myszka jest dla mnie za mała (chyba należy do małych?) - podobno tam jest sensor lepszy niz w bloody , mam jeszcze drugą myszkę a4tech bloody v7m z fajnymi slizgaczami ale slyszalem opinie ze sensor jest.... o dupe rozbic ze tak brzydko się wyrażę, Jednak ta myszka jest idealna względem wysokosci i kształtu.

Moje pytanie jest nastepujące:

Czy jest jakaś dobra myszka z budżetem ~ 100zł  - wysoka  (podobna do bloody), z dobrym sensorem  ?

Zastanawiałem się nad bloody a90 i a70 jednak zdanie nalezy do was (nie wiem jakie są sensory w tych a90/a70)

Opublikowano

Bloody w większości to raki, miałem bloody v8 z optycznym nie laserowym sensorem. Przy szybkich akcjach kiedy szybko musiałem się obracać myszka postanowiła to odbierać jako np 360 i w pizdu wszystko. Kiedyś widziałem fajną tabelkę z myszkami i cenami. Na yt też jest pełno filmów o myszkach do csgo. Lepiej już ogarnij 150 zł i będziesz miał super myszkę. 

Opublikowano

A coś typu MSI Interceptor DS100? 

Miałem bloody a90, całkiem jest spoko, moge polecic. 

A coś typu MSI Interceptor DS100? 

Miałem bloody a90 w ręce, całkiem jest spoko, moge polecic. 

Kończ waść, wstydu oszczędź

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...