Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy system.

Kwarcik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo zacząłem ostatnio pogrywać w lola, wbilem w pierwszy dzień 7 lvl (http://prntscr.com/hg2q43) i po PVP 5vs5 nic nie dostaje hajsu, moj kumpel mowi ze dostaje normalnie 200tej niebieskiej esencji, a ja zero. Wyczytałem ze jest jakis nowy system, objaśni mi ktoś to wszystko. XDD

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Pod koniec gry nie dostaje się już waluty - niebieskiej esencji(kiedyś IP) tylko EXP i po każdym awansie na następny level dostajesz kapsułke z której wylatują Ci championy które możesz aktywować za niebieską esencję, ale żeby móc je aktywować to musisz oczywiście zdobyć tą niebieską esencję, jak to zrobić? championy które polecą Ci z kapsułki i nie jesteś nimi zainteresowany to przemieniasz na niebieską esencję. Tak to mniej więcej wygląda i imo jest to bezsensowny system i już wolałem stary.

ps. co Ty taką czcionkę w cliencie masz? xD

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Tak w skrócie, IP zostało zamienione na NE (niebieska esencja) bohaterowie, strony na runy kosztują tyle samo co za IP. Teraz jedynie za gre dostaje się doświadczenie i nic więcej a co kilka leveli dodatkową niebieską esencje. Level możesz wbijać w nieskończoności teraz

Tak moim skromnym zdaniem ten nowy system jest do dupy, przez to odechciało mi się robić nowe konto do zabawy

Opublikowano
3 minuty temu, Sneakysu napisał:

Pod koniec gry nie dostaje się już waluty - niebieskiej esencji(kiedyś IP) tylko EXP i po każdym awansie na następny level dostajesz kapsułke z której wylatują Ci championy które możesz aktywować za niebieską esencję, ale żeby móc je aktywować to musisz oczywiście zdobyć tą niebieską esencję, jak to zrobić? championy które polecą Ci z kapsułki i nie jesteś nimi zainteresowany to przemieniasz na niebieską esencję. Tak to mniej więcej wygląda i imo jest to bezsensowny system i już wolałem stary.

ps. co Ty taką czcionkę w cliencie masz? xD

@Sneakysu standardową xD
Czyli tam na screenie jak mam to mam 7 lvl? jesli tak to tylko 1 kapsulka mi poleciała. ;/ 

Opublikowano

Ogolnie co lvl masz kapsulke bohaterow... wiec tak lipa bo teraz hajs bardziej liczy xD

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

@Sneakysu jaką postać kupić sobie za 4850, ostatnio grałem miss fortuny i najlepiej mi się nią gralo na bocie. xD 

Opublikowano
2 godziny temu, Kwarcik napisał:

@Sneakysu jaką postać kupić sobie za 4850, ostatnio grałem miss fortuny i najlepiej mi się nią gralo na bocie. xD 

Do tego to już akurat nie służy ten temat tylko osobny poddział wybierania bohaterów ;) 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano
3 godziny temu, Kwarcik napisał:

Zależy jakim typem bohaterów lubisz grać. Jeśli podoba Ci się miss fortune to możesz gustować w adc tak więc jest dużo dobrych adc za 4,8k jak ezreal który jest teraz bardzo mocny, caitlyn, vayne itp.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...