Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 18 - czy jest możliwość zwrotu wartości Draftu?

Z4raki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie, mam fife 18 na ps4 i znalazłem gdzieś informację, że jak przegramy pierwszy mecz w drafcie od razu to dostaniemy zwrot o równowartości wpisowego czyli 15k coinsów. Myślałem, że zwrócą mi te 15k, a dostałem tylko jakieś paczki złote. Chodzi o to, że te paczki to równowartość 15k ? Jeśli tak to da się je sprzedać żeby mieć znowu 15k na draft? Jak to wygląda, jestem świeżakiem w fifie :D

Opublikowano

Nigdy takiej bzdury nie słyszałem :D Jeśli przegrasz w pierwszym meczu to oczywiście MOŻE ci się zwrócić draft, ale tylko i wyłącznie gdy masz szczęście w paczkach, najczęściej po natychmiastowym odpadnięciu nawet suma paczek nie przekracza 15k. I nie, nie idzie sprzedać paczek, jedynie możesz je otworzyć :)

Opublikowano

Dokładnie było napiasne jakoś tak, że "po odpadnięciu w 1 rundzie dostaję się nagrodę o równowartości tego co zainwestowaliśmy" :D W takim razie jak zarobić 15k na kolejny draft? Nie znam się na cenach kart, a za te mecze w sezonie dla 1 gracza dostaje po 500 monet około, więc 30 meczy mam aż zagrać żeby móc 1 draft zrobić?

Opublikowano

Handel, fut champions, squad battles. To są te najbardziej dochodowe zajęcia, inaczej na to nie zarobisz, ale powiem ci szczerze, że lepiej inwestować w ulepszanie swojego składu, bo draft i tak w większości przypadkach się nie zwraca.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tak zgadzam się, ale mozna pograć dobrymi zawodnikami. Możesz zagrac  woffline na poziomie takim co ci się uda wygrać cały turniej. Tylko pamietaj, że jeden mecz zazwyczaj jest na poziomie jeden wyższy od wybranego.

8902314106109971000808.jpeg
  • Adder. zmienił(a) tytuł na FIFA 18 - czy jest możliwość zwrotu wartości Draftu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...