Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crash co 2 mapa

ring112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, po zakupie cs, co 2 mapę wywala crash. Kiedyś miałem co 3 mapę, ale mi to nie przeszkadzało, po wejściu chyba tej aktualizacji z dust 2, znowu to samo. A tak średnio mi się chce włączać, cs co ładowanie mapy. Myślę że to wina 32 bitowego systemu, ale musi być jakaś rada, pomożecie ?

Opublikowano
16 godzin temu, xxerorxx napisał:

Podaj specyfikacje sprzętu, próbowałeś zrobić spójność plików?, przeinstalowanie gry na inną partycje?

Gwarantuję że nie chodzi tutaj przeinstalowanie, ani o spójność. Na tym samym systemie miałem cs"go, tylko dostałem VAC'a. Teraz problem się nasilił, crashuje mnie co 4 rundę.

Wyczyściłem cały rejstr, i reszte steama, itp, wtedy miałem crasha co 3 ładowania, a nie w trakcie gry, ani co 2 mapę, więc mi to nie przeszkadzało.

System posiadam 32 bitowy Win 7. Karta graficzna GTS 450, a procesor bardzo słaby (intel core 2 duo, E7400 2.80@) , ale na 150 klatek załapuje pod ten komputer. Ramu mam 4 gb, dostępne 3,25. Przy włączaniu mam wpisane to :

-novid cl_disablehtmlmotd 1 -high -threads 2 -cores 4 -dx9 -nod3d9ex -nojoy -processheap

W mem level w video, zmieniłem na 0, to co było na yt, i inne rzeczy, ale problem niestety nie ustaje, mapa crashuje za 2 razem, a gra co parę rund. 

Opublikowano

Usunąłem wszystko, zobaczymy czy problem będzie się powtarzał, w czasie gry. Już przeboleje crash co 2 mapę, najwyżej zmienię system na 64 bitowy.

• ToshiKatsu zmienił(a) tytuł na Crash co 2 mapa
Opublikowano
19 godzin temu, warzecha0 napisał:

tak poza tematem - skąd Ci się wzięło 4 cores ? na stronie intela tego nie ma

Ustawiłem to w konfiguracji przy starcie CS, widziałem poradnik na yt, i w paramentach startowych właśnie to było.

Opublikowano
2 godziny temu, ring112 napisał:

Ustawiłem to w konfiguracji przy starcie CS, widziałem poradnik na yt, i w paramentach startowych właśnie to było.

to widocznie wziąłeś poradnik od dzieciaka bo taki parametr nie istnieje w silniku source :)

Opublikowano
28 minut temu, warzecha0 napisał:

to widocznie wziąłeś poradnik od dzieciaka bo taki parametr nie istnieje w silniku source :)

Też się nad tym zastanawiałem szczerze mówiąc, po usunięciu tego configu, wszystko jest okej. Gorzej z tym crashem co 2 rundę, oraz crash Dust2, spowodowany 32 bitowym systemikiem :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...