Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

© AllGamers.PL - Centrum rozrywki graczy!

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

3NxQadx.png

(Reklama graficzna zostanie dodana na dniach)

s8FLcCP.jpg

٠ INFORMACJE ٠

• Dostępne kanały:

1. Kanał Prywatny,
  2. Kanał Weterana (Dla osób będących z nami przynajmniej 6 miesięcy).

s8FLcCP.jpg

Nazwa: AllGamers.PL (PUBLICZNY & BEZPIECZNY)

IP: AllGamers.PL

Ilość slotów: 32 (Po zakupie licencji zostanie zwiększona)

s8FLcCP.jpg

Opublikowano

Zawsze zaciekawia mnie co to oznaczają BETA testy przy okazji Serwera TeamSpeak. Śmieszkuję, sądząc że raz moje zdanie dojdzie do drugiej osoby, a raz nie, bo to tylko "beta" i nie wszystko działa.

Wracając.

1 godzinę temu, xɘrtiz napisał:

#3 - Proszę nie mieszać moich starych projektów do tego iż ten jest całkiem inny i zrobiony inaczej.

sugeruje, że nie wiele zmieniło się w twojej mentalności - osoba która musi zastrzegać swoją przeszłość raczej nie do końca jest gotowa zachowywać się inaczej, zawczasu "tłumacząc" swoje ewentualne zachowanie. Pozatym, ten temat nie jest do oceny Ciebie (p.s. nawet nie wiem kim jesteś) a Twojego serwera.

Obrazek z painta, widziany na prezkach kilku innych serwerach to trochę mało aby zachęcić. 

Serwer poprawny, nie pokazuje nic czego nie widziałem nigdzie indziej.

Choć nie rozumiem idei "bety", uznam że nie "wszystko jest w trakcie prac" - co nie zmienia faktu, że wystawiając tu projekt, oczekujesz oceny, więc ją dostałeś.

Powodzenia w rozwoju, życzę sukcesów :)

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano
24 minuty temu, Pantoflarzek napisał:

Zawsze zaciekawia mnie co to oznaczają BETA testy przy okazji Serwera TeamSpeak. Śmieszkuję, sądząc że raz moje zdanie dojdzie do drugiej osoby, a raz nie, bo to tylko "beta" i nie wszystko działa.

Wracając.

sugeruje, że nie wiele zmieniło się w twojej mentalności - osoba która musi zastrzegać swoją przeszłość raczej nie do końca jest gotowa zachowywać się inaczej, zawczasu "tłumacząc" swoje ewentualne zachowanie. Pozatym, ten temat nie jest do oceny Ciebie (p.s. nawet nie wiem kim jesteś) a Twojego serwera.

Obrazek z painta, widziany na prezkach kilku innych serwerach to trochę mało aby zachęcić. 

Serwer poprawny, nie pokazuje nic czego nie widziałem nigdzie indziej.

Choć nie rozumiem idei "bety", uznam że nie "wszystko jest w trakcie prac" - co nie zmienia faktu, że wystawiając tu projekt, oczekujesz oceny, więc ją dostałeś.

Powodzenia w rozwoju, życzę sukcesów :)

Wiesz może kojarzyłbyś z starych nicków ale po to komu ^.*

Chciałem konstruktywną opinię i ją dostałem za co dziękuję ;)

Serwer w fazie beta dlatego iż nie wszystkie permissie skończyłem oraz muszę uzupełnić wszystkie opisy kanałów, tak po za tym wszystko ładnie śmiga.

Grafika, jak grafika. Serwer służy do rozmów ale mogę Ci zapewnić że reklama graficzna zostanie zmieniona w niedługim czasie na naszą już zakupioną i robioną przez grafika, banner zostanie na razie taki iż mi się wydaje ze wystarczy ;)

Dziękuję jeszcze raz za opinię, Pozdrawiam.

Opublikowano
1 godzinę temu, xɘrtiz napisał:

Wiesz może kojarzyłbyś z starych nicków ale po to komu ^.*

Chciałem konstruktywną opinię i ją dostałem za co dziękuję ;)

Serwer w fazie beta dlatego iż nie wszystkie permissie skończyłem oraz muszę uzupełnić wszystkie opisy kanałów, tak po za tym wszystko ładnie śmiga.

Grafika, jak grafika. Serwer służy do rozmów ale mogę Ci zapewnić że reklama graficzna zostanie zmieniona w niedługim czasie na naszą już zakupioną i robioną przez grafika, banner zostanie na razie taki iż mi się wydaje ze wystarczy ;)

Dziękuję jeszcze raz za opinię, Pozdrawiam.

Każdy mówi że "wkrótce", "w niedługim czasie". Oceniam to co widzę, nie to co może zobaczę lub to co wydaje mi się że widzę, chyba o to chodzi, czyż nie?

Tak czy siak, życzę powodzonka, każdy ma szansę zrobić coś fajnego, i wydaje mi się że ten serwer również, kwestia tego jak to zagospodarujesz :)

Pozdrawiam cieplutko, życzę sukcesów :) 

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

"Beta Testy" ? Twój serwer jakaś gra czy coś? Rozumiem beta testy w różnych gracha ale nie na tsie. ^

Opublikowano
7 godzin temu, Casual napisał:

"Beta Testy" ? Twój serwer jakaś gra czy coś? Rozumiem beta testy w różnych gracha ale nie na tsie. ^

O "Beta Testach" wspomniałem dwa posty wyżej ;)

Nie wypowiem się na ten temat bo po co pisać mam drugi raz :)

Dziękuję za komentarz.

Opublikowano

« UPDATE SERWERA »

• Dnia 30.11.2017 nabyliśmy nową prezentację graficzną oraz Logo/Sygnaturkę serwera od naszego grafika.
  • Dnia 03.12.2017 planujemy przejść na całkiem nową, stabilniejszą oraz bardziej zabezpieczoną maszynę która pozwoli serwer uchronić przed atakami z pełną siłą, w tym dniu zostaną zresetowane wszystkie rangi.
  • Zmienił się wygląd serwera na prośbę użytkowników aby był bardziej przejrzysty i przyjazny nie tylko dla osób grających w "Minecraft" ale również w inne gry jak i dla osób które prowadzą zwykłe rozmowy.
  • Na serwer zostaną wprowadzone Boty Muzyczne wraz z wydaniem nowego systemu licencyjnego.

Cytat

Nasze nowe Logo / Sygnaturka:

MHjq8IP.jpg

~ ROOT, xertiz.

Opublikowano

Nie wiem czy byłem pierwszy, ale prosze uważać! Wyrzucenie z servera za przebywanie na nim....

Bez nazwy-1.png

Bez nazwy-3.jpg

Pasjonat
Opublikowano

Nie wiem czy mi się wydaje czy nie ale z racji iż tego człowiek z tego serwera ma coś z głową nie w porządku, siedziałem sobie na poczekalni i odrazu otrzymałem bana z powodem:

10291350921425512297_thumb.jpg

Opublikowano
<15:38:41> The icon for server group "Unknown (0)" was not found.
<15:38:43> The icon for server group "Unknown (0)" was not found.
<15:38:43> The icon for channel "" (1183186) was not found.
<15:38:48> The icon for server group "• Gracz | World Of Tanks" was not found.
<15:38:48> The icon for server group "Lubię To! - AllGamers.PL" was not found.
 <15:40:30> The icon for channel group "Operator Kanału Metin 2" was not found.
<15:40:30> The icon for channel group "Właściciel Kanału Metin 2" was not found.

fPdC8vF.jpg

Opublikowano

Dnia 1.12.2017 o 15:44, ɴoɴαмe napisał:

<15:38:43> The icon for channel "" (1183186) was not found.
<15:38:48> The icon for server group "• Gracz | World Of Tanks" was not found.
<15:38:48> The icon for server group "Lubię To! - AllGamers.PL" was not found.
 <15:40:30> The icon for channel group "Operator Kanału Metin 2" was not found.
<15:40:30> The icon for channel group "Właściciel Kanału Metin 2" was not found.

Dziękuję za informację, postaram się naprawić jak najszybciej błędy ikon. Odziwo inni ikony wszystkie normalnie widzą.

### Jeśli dodajecie opinie to dodajcie coś sensownego, a nie płaczecie o Bana/Kicka bo to bezsens, nikt wam nie zmusza was do siedzenia u nas ;) 

Opublikowano
3 godziny temu, xɘrtiz napisał:

Zostałeś wyrzucony za wbijanie "Topki" na AFK ;) 

Nie chcemy takich osób.

Zostałeś zbanowany za VPN, coś mi się wydaje że w Rosji to ty nie mieszkasz.

Dziękuję za informację, postaram się naprawić jak najszybciej błędy ikon. Odziwo inni ikony wszystkie normalnie widzą.

### Jeśli dodajecie opinie to dodajcie coś sensownego, a nie płaczecie o Bana/Kicka bo to bezsens, nikt wam nie zmusza was do siedzenia u nas ;) 

Nabijanie topki? Co to?

Bez nazwy-3.jpg

Opublikowano
26 minut temu, XarkezPL napisał:

Nabijanie topki? Co to?

Wbijanie rankingu w naszych statystykach, połączyłeś się jeden raz i z automatu wbiłeś sobie 11 godzin, z tego powodu zostałeś wyrzucony, w regulaminie jasno napisane jest że zabraniamy wbijania "Rankingu" na AFK.

Opublikowano
5 godzin temu, XarkezPL napisał:

aaa no fajnie wiedziec, a po co w takim razie macie kanal "AFK'? X D

To nie temat do dyskusji ;) Chcesz to zapraszam do pisania na pv ;)

Nie będę sprzeczał się z toksyczną osobą bo widać to po twoim zachowaniu już, tak jak mówiłem NIE ZMUSZAM do siedzenia u nas.

Opublikowano
6 godzin temu, xɘrtiz napisał:

To nie temat do dyskusji ;) Chcesz to zapraszam do pisania na pv ;)

Nie będę sprzeczał się z toksyczną osobą bo widać to po twoim zachowaniu już, tak jak mówiłem NIE ZMUSZAM do siedzenia u nas.

Wyrzucasz osoby za siedzenie na serverze. Po czy mowisz, ze nabijam godziny na siedzenie na AFKU, ktore jest zabronione. To po co wam strefa AFK skoro tak nie mozna robic? 

"Toksyczan osoba"? Chcialem sie tylko dowiedziec co to jest za ranking na waszym serverze i zadalem pytania. A ty nazywasz mnie toksyczan osoba, poniewaz zadaje pytania i chcialbym sie czegos nowego dowiedziec? Niezle...

Bez nazwy-3.jpg

Opublikowano

Nie róbcie niepotrzebnych kłótni. Temat służy do oceny serwera, a nie rozmowy na temat bana.

Jeśli chcecie sobie coś wyjaśnić lub udowodnić możecie przejść do rozmowy prywatnej. 

Opublikowano
Dnia 2.12.2017 o 13:50, XarkezPL napisał:

Wyrzucasz osoby za siedzenie na serverze. Po czy mowisz, ze nabijam godziny na siedzenie na AFKU, ktore jest zabronione. To po co wam strefa AFK skoro tak nie mozna robic? 

"Toksyczan osoba"? Chcialem sie tylko dowiedziec co to jest za ranking na waszym serverze i zadalem pytania. A ty nazywasz mnie toksyczan osoba, poniewaz zadaje pytania i chcialbym sie czegos nowego dowiedziec? Niezle...

Nie będę się powtarzał, nikogo nie zmuszam do siedzenia u nas ;) Nie rozdajemy banów bądź kicków bez powodu i uzasadnienia.

A jeśli chcesz dyskutować to pisz wiadomość prywatną.

Opublikowano

>>> MAMY NOWY REKORD! <<<

WEJ1NNw.png

W imieniu administracji dziękuję za zaufanie właśnie naszemu serwerowi, codziennie staramy się łatać błędy oraz naprawiać zabezpieczenia (Jeśli takowe są).

Serwer od pewnego czasu bardzo się zmienił oraz wprowadzono udoskonalenia jak i dodatki, zostały zmienione również ikonki! 

Zapraszamy na nasz serwer klany, gildie jak i zwykłych użytkowników bądź osób szukających miejsca do rozmów, na pewno każdy znajdzie miejsce dla siebie :) 

Jeśli masz klan z World of Tanks bądź z jakiejś innej gry to zgłoś się śmiało do nas, otrzymasz własną strefę ;) 

Adres: AllGamers.PL - Kliknij aby się połączyć!

Kontakt / Sprawy biznesowe / Współpraca: [email protected]

Opublikowano

<21:15:43> "ραηαкσткα™" connected to channel "[cspacer]♪ Poczekalnia ♪"
<21:15:53> "ραηαкσткα™" switched from channel "[cspacer]♪ Poczekalnia ♪" to "[cspacer]❄ Świąteczne Hity ❄"
<21:15:53> Channel group "ᴛsᴍᴏɴᴇʏ.ᴘʟ " was assigned to "ραηαкσткα™" by "tsmoney.pl | Bezpieczny | Stabilny | Prestiżowy » [98/512] «".
<21:15:54> "Marey" connected to channel "[cspacer]♪ Poczekalnia ♪"
<21:15:54> "Tone" connected to channel "[cspacer]♪ Poczekalnia ♪"
<21:15:56> "Tone1" connected to channel "[cspacer]♪ Poczekalnia ♪"
<21:15:58> "Anne" connected to channel "[cspacer]♪ Poczekalnia ♪"
<21:15:59> "Lettey" connected to channel "[cspacer]♪ Poczekalnia ♪"
<21:160> "Lena" connected to channel "[cspacer]♪ Poczekalnia ♪"

No kolega chciał się chyba popisać przed koleżanką ραηαкσткα z trademarkiem botami from Canada.

Tutaj dowodziki, żeby nie być gołosłownym:
1m2KfsE.jpg

Dobre te ataki na serwer

~Nie polecam tego nędznego serwerka :D

<21:16:37> "Tone1" disconnected (Jebać fatala i noname)
<21:16:37> "Anne" disconnected (Jebać fatala i noname)
<21:16:37> "Marey" disconnected (Jebać fatala i noname)
<21:16:37> "Tone" disconnected (Jebać fatala i noname)
<21:16:37> "Lettey" disconnected (Jebać fatala i noname)
<21:16:37> "Lena" disconnected (Jebać fatala i noname)

Pij rozważnie.

Opublikowano
21 godzin temu, xFatal2 napisał:

<21:15:43> "ραηαкσткα™" connected to channel "[cspacer]♪ Poczekalnia ♪"
<21:15:53> "ραηαкσткα™" switched from channel "[cspacer]♪ Poczekalnia ♪" to "[cspacer]❄ Świąteczne Hity ❄"
<21:15:53> Channel group "ᴛsᴍᴏɴᴇʏ.ᴘʟ " was assigned to "ραηαкσткα™" by "tsmoney.pl | Bezpieczny | Stabilny | Prestiżowy » [98/512] «".
<21:15:54> "Marey" connected to channel "[cspacer]♪ Poczekalnia ♪"
<21:15:54> "Tone" connected to channel "[cspacer]♪ Poczekalnia ♪"
<21:15:56> "Tone1" connected to channel "[cspacer]♪ Poczekalnia ♪"
<21:15:58> "Anne" connected to channel "[cspacer]♪ Poczekalnia ♪"
<21:15:59> "Lettey" connected to channel "[cspacer]♪ Poczekalnia ♪"
<21:160> "Lena" connected to channel "[cspacer]♪ Poczekalnia ♪"

No kolega chciał się chyba popisać przed koleżanką ραηαкσткα z trademarkiem botami from Canada.

Tutaj dowodziki, żeby nie być gołosłownym:
1m2KfsE.jpg

Dobre te ataki na serwer

~Nie polecam tego nędznego serwerka :D

<21:16:37> "Tone1" disconnected (Jebać fatala i noname)
<21:16:37> "Anne" disconnected (Jebać fatala i noname)
<21:16:37> "Marey" disconnected (Jebać fatala i noname)
<21:16:37> "Tone" disconnected (Jebać fatala i noname)
<21:16:37> "Lettey" disconnected (Jebać fatala i noname)
<21:16:37> "Lena" disconnected (Jebać fatala i noname)

Nie znam nawet twojego serwera ;)

Bez podstawne dowody ;) Również ukazywanie adresu IP jest karalne

Proszę o wyjście z tematu ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...