Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cancaria.pl [Dedyk][Easy/Medium]

quest5818

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

HKJZdjd.png

waznelinki.png

Prezentacja serwera:

http://forum.cancaria.pl/index.php?/topic/17-oficjalna-prezentacja-serwera/

Strona serwera:

cancaria.pl

Forum serwera:

http://forum.cancaria.pl

FanPage serwera:

https://www.facebook.com/Cancaria/

Team Serwera:

rusek

shift

inert

Data Startu: 25.11.2017 17:00 (JUTRO!)

Zdjęcia Weryfikacyjne:

wxTdFrR.jpg

xA3oK4q.jpg

Opublikowano

15. W publikacji serwera musi być podany link do pobrania klienta oraz jego dokładny skan, zawierający nazwę pliku oraz aktualną datę.

17. Prezentacja obowiązkowo musi zawierać 2 screeny weryfikacyjne z napisem "Nazwa serwera dla MPCForum z aktualną datą".

Na screenach ma być umieszczona aktualna data, proszę także o DL + skan clienta - oczywiście w tym temacie. Czas do 12.

Opublikowano

Tak skaczę po tych "najnowszych prezentacjach" i widzę, że ten serwer jako jedyny coś sobą reprezentuje.

Jako, iż jestem BARDZO sceptyczny do privów tej przepięknej, niszczonej przez wszystkich gry, niechaj moim "dobrym słowem" będzie brak złych słów: w drodze wyjątku oszczędzę sobie docinania, rzucania mięsem, obrażania i innych niemiłych komentarzy, nie będę się też doszukiwał na siłę i czepiał drobnostek.

Cóż, może zajrzę (ale raczej nie będę miał czasu, bo granie na PLu wymaga grania codziennie [czasowe bronie, czasowe wierzchowce, a teraz jeszcze eventy]), powodzenia.

Opublikowano
Dnia 24.11.2017 o 16:37, Aive napisał:

15. W publikacji serwera musi być podany link do pobrania klienta oraz jego dokładny skan, zawierający nazwę pliku oraz aktualną datę.

17. Prezentacja obowiązkowo musi zawierać 2 screeny weryfikacyjne z napisem "Nazwa serwera dla MPCForum z aktualną datą".

Na screenach ma być umieszczona aktualna data, proszę także o DL + skan clienta - oczywiście w tym temacie. Czas do 12.

Screeny dodałem, skanu nie mam jak wrzucić bo AVG i tak nie pokazuje nazw plików więc to bez sensu, a specjalnie innego antywirusa nie będę pobierać i zamulać sobie tym kompa.

Spoiler

t9cldZl.pngR5a2NGr.png

Opublikowano

Serwer wygląda dosyć ciekawie, ale martwi mnie sam fakt ruchu na forum który jest znikomy.
Mam nadzieję że jakaś reklama zostanie zakupiona i będzie z kim pograć. Jak na razie neutral, czekam na rozwój zdarzeń. 

say_my_name_by_armagaten-daowbqg.png

Devils inside my mind

• Aive zablokował(a) ten temat
  • Gość odblokował(a) ten temat
Opublikowano

Dawno się tu nie wypowiadałem wiec Wjeżdżam na rejon :)

No to Zacznijmy Serwer Wystartował z dużymi bugami ale zostały naprawione więc wybaczę to , To ze Easy/Medium w Temacie to chyba ktoś się pomylił jak  to pisał wiec możecie to poprawić  ,Osobiście zagrałem ,Widziałem duży potencjał ale to co zrobili ,prosi o laskę do boga  Czemu ? Hmmm może dlatego ze expienie To tak zwane ,,lepiej iść się zabić i bez isa do tego nie podchodź " Dalej idziemy Reklama uciekła w las (Bo wogole jej nie było ) na starcie było nawet dużo osób na dzień dzisiejszy może z 40 I spada , Co ja tu jeszcze bym mógł wymienić na to ze jak się spytasz Administracji ile Online to  uciekają od tematu .Podsumowując był by dobry serwer mimo ze jest parę rzeczy skopiowanych z innych ale to już tradycja  ,Nie ma wogole reklamy,Jak ktoś kocha isa może zagrać :)

Innym słowem NIE polecam

Ps:Jak naprostujecie całość może zmienię zdanie o was :)

Opublikowano

Antywirus podczas wypakowywania plików clienta wykrył wirusa. Podczas patchowania wszystkie adresy patchera zostały automatycznie zablokowane przez mojego antywirusa

Win32/Packed.EnigmaProtector.J co oznacza po prostu trojana. i automatycznie kasuje mi plik Start.exe

Opublikowano

Pozdrawiam serdecznie :

*Gawloszka

*PoYebanySKRT

*DobryStuff

*Lexi

*Grims

*Pryncypalek

*BubiQKcMagde

*wLoosek

*Elza

*Bodziak

*RogaliKkk

*Zielonek

*Delli

*MiKoNo

*GODsmack

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam poYeb ! :)

fajny serwer i fajny klimat jak widzicie zapraszamy serdecznie :))! 1205_181218.jpg

Opublikowano

A to wbiję, fakt że prezka lekko przeraża ogromem, ale fajnie rozpisane co i jak. 
Jak balans?
Warto robić postać tylko do dropu?
Jakichś konkretnych bugów nie ma? 
Pozdro

Opublikowano
3 minuty temu, Maliniak4554 napisał:

A to wbiję, fakt że prezka lekko przeraża ogromem, ale fajnie rozpisane co i jak. 
Jak balans?
Warto robić postać tylko do dropu?
Jakichś konkretnych bugów nie ma? 
Pozdro

1.Balans ok

2.jak kto lubi :P

3.nie ma bugów przyjemnie sie gra 

4.pozdro :D

Opublikowano

Z ciekawości zajrzę, aktualnie nie ma nic nowego i ciekawego. 

Wypowiem się tu ponownie po ogarnięciu serwera.

Peace.

tumblr_pmhzlsbggB1xdqhroo2_540.gif

I found a reason to live the moment I met you, I got a life goal the moment I held your hand. 

The moment I looked into your eyes I knew, that I am yours and you are mine.

Opublikowano

Serwer umiera a szkoda bo naprawdę fajny ale to wina tylko i wyłacznie administracji prócz 1 update nic nie zrobili

Opublikowano

Hejo
Należą Wam się małe wyjaśnienia co i jak z serwerem, co dalej itd. Jak wiecie, serwer od początku miał masę problemów, błędów, których nie udało się nam wyhaczyć podczas testów przez co całość wyglądała tak jak wyglądała. Przez błędy jakie się pojawiły musiałem sobie odpuścić od początku promowanie serwera i skupić się na naprawie wszystkich błędów i wprowadzaniem poprawek, przez co po prostu nie miałem czasu na szukanie i rozmawianie z osobami, które w tej reklamie mogłoby pomóc, a jak już do kogoś napisałem to albo odpowiedzi nie dostałem, albo osoba nie była zainteresowana gdyż prowadziła już inną serie / liczba graczy dla niej była za niska. Niestety, jeżeli nie masz dobrego kontaktu z osobami od reklam to masz pod górkę i taka jest prawda. Mimo, że mieliśmy masę problemów i z góry wiedziałem, jak to się skończy to starałem się w miare swoich możliwości wszystko poprawiać i jakoś urozmaicać Wam gre na serwerze różnymi eventami itd, także mam nadzieje, że chociaż przez to mi wybaczycie
Ale dobra, bo miały to być małe wyjaśnienia, więc do rzeczy.
Prace przy serwerze na aktualną chwile zostają wstrzymane (co nie znaczy, że serwer zostaje wyłączony, wręcz przeciwnie), postaram się do końca roku poprawić wszystkie błędy jakie wynikły (niektóre wymagają głębokiej analizy i napisaniu na nowo całych systemów (jak np system rangi, czy skilli który bugował bonusy na postaciach) i prawdopodobnie po nowym roku postaram się reaktywować serwer o wiele lepiej i profesjonalniej, niż to miało miejsce za pierwszym razem. Również pewnie będę tutaj informował w kwestii naboru do teamu, bo parę osób do pomocy możliwe, że się przyda.
Kwestia SM - jak tylko wystartujemy od nowa po nowym roku, to wszystkie Smocze Monety zostaną Wam zwrócone (te, które zakupiliście za pln), a wszystkie osoby, które osiągnęły na serwerze 150 poziom + dostaną drobny upominek również w postaci kilku SM.
Postanowiłem dalej trzymać serwer, gdyż i tak maszyna jest opłacona na długi okres, a pewnie znajdą się osoby, które dalej chciałyby sobie pograć i skończyć to co zaczęły.
Także wybaczcie i mam nadzieje, że widzimy się niedługo.
PS.
Wesołych Świąt

To jest info z ich forum, także myślę, że można zamknąć temat póki co. 

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
Cytat

17. Prezentacje nieaktywne 28 dni zostaną zamknięte i przeniesione do działu „Archiwum Prezentacji Serwerów”.

Archiwum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...