Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drukarka

Freaky™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, potrzebuje drukarki, nie musi mieć skanera ani super jakości kolorowych wydruków. Zależy mi tylko na tym żeby tusze były tanie lub miała tanie zamienniki. I nie chciałbym takich sytuacji że zabraknie jakiegoś tam niebieskiego i nie chce drukować na czarno albo nie przyjmuje zamienników jak to jest w aktualnym epsonie. Cena jak najniższa, max 250 ale wolałbym się zmieścić tak do 150 chyba że nic nie ma. Widziałem nawet jakąś laserową z brothera na allegro ale chyba do domowego użytku atramentówka wystarczy

Coś takiego znalazłem https://www.mediaexpert.pl/drukarki-atramentowe/drukarka-canon-pixma-ip2850,id-238155#tab_description

Albo ciut drożej już ze skanerem https://www.mediaexpert.pl/urzadzenia-wielofunkcyjne-z-drukarka-atramentowa/urzadzenie-canon-pixma-mg2450,id-187179#tab_opinions

Jedna z najtańszych a opinie ma bardzo dobre. Nie widzę tylko zamienników do niej, Ale same oryginały jakieś kolosalnie drogie nie są. Chyba że wstrzykiwać by te pigmenty a allegro bo widzę jest taka opcja

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

W sklepie stacjonarnym nie mieli tych canonów, kupiłem Brother HL-1112E. Drukuje szybko i sprawnie, jakość bardzo dobra jak na moje potrzeby. Zamienniki są bardzo tanie tylko ciekawe jakiej jakości, gościu ze sklepu mówił że tylko na zamiennikach jedzie i 1000 stron drukuje. 

4008f620557c76b9gen.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...