Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][1.8][Hardcore] 69HC.PL

xFatal2

Rekomendowane odpowiedzi

• Biter. zmienił(a) tytuł na [Zapowiedź][1.8][Hardcore] 69HC.PL
Opublikowano

Mało info o servie wgl :/ , czekam na więcej info jak narazie to tylko administracje widać :].

.

Opublikowano
8 minut temu, _space_ napisał:

Kolejny niczym niewyróżniający się serwer Hardcore. Nie polecam

Ty to dobra opinia jeszcze przed startem serwera.

Weź pomyśl chwilę i wróć tu na starcie

@Ishubito

Serwer Posiada swoją walutę za która można kupować voucher na VIP 2d PremiumCase,BoyFarmer,SandFarmer i wiele wiele więcej jak to na serwer z Gildiami przystał ciągle dodajemy nowości na serwerze jest Anty-Logout jak i zaawansowany AntyCheat. Nasza Administracja jest Kompetentna oraz chętna do pomocy  
Oferujemy: Stabilną maszynę, niskie pingi Ochrona AntyDDoS. A na serwerze oferujemy miłą oraz spokojną atmosferę jak i mnóstwo przygód osobiście postaram się żeby Graczom na naszym serwerze się nie nudziło i wszystkie błędy albo Bugi znalezione będą od ręki naprawiane! Także mam nadzieję że zawitacie. Zapraszamy serdecznie na starcie czeka każdego PremiumCase x2 pierwsza osoba otrzyma SVIP 2 kolejne osoby VIP na cała edycje. Pozdrawiam 

Pij rozważnie.

Opublikowano

Może i bym zajrzał ale te dwie cyfry w ip "69" całkowicie odrzuciły mnie od serwera. Może to i dobrze...

Opublikowano

@xFatal2popraw tą prezentacje bo sama administracja która masz wypisana nie przyciągniesz dodaj jakieś informacje co was serwer wyróżnia od innych bo to że napisałeś że autorskie pluginy to już w każdej prezce jest że każdy serwer ma autorskie a potem wychodzi że jednak nie są :) mniejsza o to dodaj jakieś informacje zdjęcia pomyśl chłopie pomyśl co może przyciągnąć osobe która wchodzi w publikacje i chce znaleźć jakiś serwer pierwsze co się rzuca w oczy to wygląd publikacji estetyczność a potem ogarnięty serwer :) i masz graczy  

Pozdrawiam 

Masz w czymś problem pisz na PW z chęcią pomogę :)

Pomogłem daj Like ciebie to nie kosztuje a mnie motywuje do dalszej pracy !! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...